Ahoj ....=D tak takto..Máme doma dva počitače z toho jeden je notebook môjho "otca" ten však vie spraviť takú vec , že cez svoj sa napojí ..či čo.. na môj a môže mi prezeráť súbory. chcem vedieť či môžem tomu zabrániť nejak tak, že napríklad nechcem
@strommen2428 ani keby mi zaplatil... prave to.. nieje moj biologicky otec nesla by som popred neho ani v nohavickach i ked na chvilu.
@cocca-colla to ma byt respektovanie sukromia. vsak on ma vlastny ja mam vlastny to je celkom dobre sukromie ibaze mi moze kukat tieot veci jeidny problem.
@cocca-colla no lebo je kkt. je to mamin priatel zo zaciatku som ho nemala rada a nedovolim mu hocico neprijem ho za otca. neivem preco. neviem ci mi fotky kuka ale viem ze moze a nechcem aby kukal. co ja viem preco asi chce vidiet to co inak nevidi.
@fxx zas taka inteligentna niesom tam je tolko nazvov minule osm pozerala ze : ovladaci panel a tam tolko kktin bolo neviem ci nato nebude treba nejake heslo jeho lebo on ma aj na mojom pc. ucet
no v prvom rade pochvál otca ...a za to ho rešpektujem (by Rytmus)... v druhom rade by som ty aj povedal, čo spraviť ale on by asi zistil, že mu to nejde a tým pádom by zistil, že si ho ototo a následky by mohli byť horšie ako sú terajšie a pretože, ho rešpektujem tak ty to ani nepoviem ... podľa mňa môžeš byť rada, že má o teba tvoj otec záujem ... čo by iné deti za to dali ...
@brianna malo by sa to dať nastaviť cez Štart - ovládacie panely - Centrum sieťových pripojení a tam sa s tým musíš pohrať, neviem už presne. A ako vieš že si ich prezerá ? Nerozprávala si sa s ním o tom ?
@smajl0 ale prosim ta co trepes ty niesi zdravy vsak nevies aka je situacia tak co mi tu roman pises ake budu nasledky ..nespravil by nic a ked sa naserem tak to zistim ..on nie je moj otec ty hlava dubova on je len akoze... vies on je ucitel... a tí maju take jebnute povahy viem si predstavit po kom kukaju mlady a tento nieje prave najmladsi to si rovno mozem vystavit fotky do google obrazky kazdemu kktovi..
@cocca-colla oj ja to vobec neviem vysvetlit ja to skusim cez start daco urcite vypatram len neviem ci daco spravim ak to ma pod svojim heslom alebo ak to moze riadit len on. on v tychto veciach ma uplne jasno co sa tyka pocitacov a elektroniky je majster este to aj učí na SŠ tak nvm ci nieco zmozem
no takto aby som to odčinil dám len jednoduchý tip ... pravdepodobne používa remote destop connection čo je vlastne vzdialená pracovná plocha ... samozrejme aj iní spôsob ale zas je problém opísaný, že to robí ale dajaké širšie vlastnosti ako čo v pc nie ... ak je to tento spôsob zamedzenie prístupu do tohto pc spravíš nasledovne ... tento počítač > pravé tlačidlo myši > vlastnosti > vzdialené použitie a tam odškrtni možnosť vzdialená pracovná plocha ... jednoduché vypnutie tohto spôsobu dá sa samozrejme spraviť viac ak to nie je tento spôsob ako zamedzenie IP, vypnutie programov cez ktoré ide ale nie je konkrétne opísaný problém viac ty ani nepoviem
@camilla Nerobim nekale veci ak si si nevsimla nikde nespominam ze sa fotim nejak ako by som nemala tak by som na tvojom mieste bola ticho ked nepoznas situaciu a o mojich rodicoch nehovor. neviem preco by si sa im nemala cudovat mas to trochu prehodene.
Prosim ja sa bojim? co je prosim ta zle na tom ze si chcem chranit priecinky s mojimi sukromnymi, osobnymi fotkami pred nevlastnym otcom? toto mi prosim vas niekto vysvetlite !
Mám v tých zlozkach normalne fotky ale uz druhy krat ti to hovorim a nie a nie pochopit co? comu este nerozumies? to nie ja ze mam zle fotky v priecinkoch to on nema dovod lozit mi do nich rozumies? za pochopenie dakujem ak sa nejakeho dockam .aj tebe maj sa
@impulse ale ver co mu mam verit nikdy mu nebudem verit je to ako prijat macochu. neni moj otec ani by som si to nezelala ani keby som bola jediny zivocih na svete ja mam svojho otca toto je uplne iny clovek. prosim pravda on sa v tychto veciach vyzna bude dost blbe ked s tymto za nim pridem. lepsie by bolo keby mu jednoducho neukazalo fotky v mojich priecinkoch a uz asi 4 krat hovorim " niesu neslusne eroticke a podobne..prasaciny"
sorry dievca keby mam 40 tiez by ma to pokusalo ale nie lol ved si tie zlozky zahrab niekam,pomenuj to nejako nenapadne, daj to ako skryty subor a zabal to na heslo,jak ked stahujes z rapidu take ludove rady ale stacia.
@lukasmajer ale nie take nieco by som tu videla alebo vedela o tom neviem ci to je tym ze tu nieco v nom zabudoval alebo jendoducho ked mame spolocnu Ip adresu co ja samozrejme a jednu siet jedno pripojenie na internet tak ci to potom vobec je problem prehladavat moje subory z jeho a konecne som prisla na to spravne slovo prehladavat
@ba55tripper aha dobre vediet ale jeho to nepokusa kao otca vsak mi sa niekedy neznasame. no viete jak to chodi pokial mi nevyhovie co ho snad ja budem pocuvat robim si co chcem a nemoze mi nic zakazovat a niekedy mi lezie na nervy tak som sa rozhodla nech mi nesliedi v precinkoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@cocca-colla to ma byt respektovanie sukromia. vsak on ma vlastny ja mam vlastny to je celkom dobre sukromie ibaze mi moze kukat tieot veci jeidny problem.
@fxx a jak to mam zakazat??
alebo mozno ak mas firewall tak daj zakazat pristup a bude
skusim to potom dakujem
a k téme:
buď mu ver, alebo ho slušne popros aby s tým prestal
@ba55tripper aha dobre vediet ale jeho to nepokusa kao otca vsak mi sa niekedy neznasame. no viete jak to chodi pokial mi nevyhovie co ho snad ja budem pocuvat robim si co chcem a nemoze mi nic zakazovat a niekedy mi lezie na nervy tak som sa rozhodla nech mi nesliedi v precinkoch