Zdravím. Neustále mi volajú nejaký týpkovia z prieskumov atd.. neviete ako by som sa ich zbavil? Existuje ešte súkromné číslo alebo niečo na ten spôsob? Naozaj na nich už nemám nervy aj ked ich posielam random do pi..
zmenit simku. ja prave kvoli tomuto menim cca kazde dva roky. lebo to staci ze cislo das dakde napr. ides si urobit klub card dakde v HM a to tvoje cislo a osobne data sa predavaju na trhu za nemale peniaze roznym spolocnostiam typu predaj ponoziek, a podobne picoviny
@chlorofyl Ono inak očividne tie čísla musí aj operátor predávať more, minule som kúpil simku v o2 na krédo, mal som ju normálne v mobile, ale keďže som mal aj table so starou kartou tak nejak som stále používal ten a z telefónu som v podstate nikomu nevolal, číslo som tiež nikomu nemal potrebu dávať a už vôbec nie niekde pri registrácii a podobne. A po necelom týždni už som bol v prieskume o elektrických spotrebičoch. A nedávno proste tiež som vytiahol kartu po dlhej dobe, ktorá bola používaná mojou holkou len na to aby mi volala a zrazu bác do piči-či nechcem investovať peniaze mi volá dáka šťanda.
Mne tiež vkuse volajú poslednou dobou a to mám súkromné číslo nastavené. Každej z takýchto spoločností vždy razantne poviem, že ak ma budú ešte raz otravovať budem to riešiť trestným oznámením ako nevyžiadané telefonáty. Napríklad Telekom mi takto volal asi 5x a som na to povedala naposledy toto isté a odvtedy nevolali.
mne jednu dobu úplne stále volali, denne proste, tak som prestala zdvíhať cudzie čísla a teraz mi už nikto nevolá (ono totiž, keď to raz zdvihneš, tak tvoje číslo pošlú ďalej ako aktívne aj ostatným tým spoločnostiam a potom ti preto naďalej volajú....aspoň takto mi to niekto raz vysvetloval ale funguje to, už mi volajú len raz za dva týždne a to nezdvíham, tak ma to nijak neotravuje
neustale znamena co? inak mne uz nevola nikto nevyziadany, lebo som si nastavila aby som vedela prijimat hovory len od ludi, ktorych mam v kontaktoch :> skus sa pohrabat v nastaveniach, mozno tam nieco take tiez objavis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov