co je lepsie hmm?? mat radsej super priatelstvo alebo to risknut a mat s nim "nieco viac" za cenu toho, ze to priatelstvo uz nebude take ake je teraz ???
no ja po par skusenostiach uz nikdy nechcem chodit s kamaratom......proste no pride mi divne trosku ze ten vztah sa zrazu dostane na inu uroven a proste mi to pride take neprirodzene ze teraz zrazu k tomu kamaratovi sa mam spravat trochu inak a tak..........
takze ja by som uz nikdy neriskovala priatelstvo.........
hmm ja asi ani nemam ze najlepsieho kamarata,alebo vlastne hej ale myslim ze by som k nemu nic ine ako priatelstvo nedokazala citit,ale ak si zamilovana tak neviem...
no takze podla mna, ked sa ti paci a citis pri nom nieco v brusku, tak je to asi o nieco viac ako priatelstvo... a v priatelstve by sa obaja mali brat len ako priatelia
Jednoznacne ostat kamarat...! Pretoze vztah casto nebyva trvaly a v nizsom vekou dokonca hoodne kratky... Ale kamaratstvo je na cely zivot... ale tak je na tebe, ci to rysknes... ja osobne by som to asi ryskla....ale viem, ze to je hlupost..ale aj napriek tomu, by som to skusila... ale rozumnejsie je to kamaratstv
no....aj mne sa páči moj kamoš,ale myslím,že sa neoplatí "kaziť" priateľstvo takými vecami....to vieš,dáte sa dokopy,rozídete sa....možno ešte ostanete kamošmi,ale už to bude iné....alebo môžeš o kamoša prísť úplne....stojí ti to za pár mesiacov chodenia?(možno ani toľko)...
Podla mna je hlupost, ze kamaratstvo je na cely zivot, ako keby sa kamarati nemohli odsudzit... Podla mna priatelstvo nevydrzi nejak velmi dlho ak jeden citi viac ako druhy. Musis vediet ako to citis ty, nie rozmyslaj o riskovani...
hm neviem jeho iniciativa bola taka ocividna ze nakoniec som na to pristupila, boli sme uzasni kamarati, potom sme spolu chodili, a teraz ked sa niekde stretneme ako piatok v meste tak len na mna pozera s otvorenymi ustami a nezmoze sa ani na slovo, pozdravime sa a tym to hasne...mrzi ma to,ale asi to tak malo byt..ale nic to konecne mam ozajstne priatelstvo , ktore us preslo nejakymi skuskami,verim tej osobe viac ako sebe samej..prave v tomto mojom veku priatelstva vnimam velmi intenzivne...
Lepsie je mat skveleho kamosa, na milion percent...mat skveleho kamosa je na nezaplatenie, proste ako bolo povedane priatestvo vydrzi dlho, a take skvele priatelstva medzi dievcatom a chalanom su vzacne a treba ich udrzivat a nie nicit nejakymi tuzbami ktore aj tak po case pominu....
A preco by si to neriskla? Poznate sa, viete co sa komu paci a ked je na oboch stranach chut to posunut tak preco nie??? Ved nie ste predsa male deti a ked to nevyjde tak preco by ste potom nemohli byt kamosi aj nadalej? iste po rozchode bude take hluche obdobie, ale to prejde. Pokial sa nepodrazite (nevera atp) tak nevidim dovod na to aby ste nemohli byt zas priatelia. Mal som priatelku teraz je z nej naj kamoska, aj kamosku s ktoru som potom chodil a teraz sme zas kamarati... na tom nie je nic zle ani nenormalne.
z kamaratstva moze byt laska z lasky kamaratstvo nie. Mam zopar super kamaratov. Ale su to taki chalani, ktori su naozaj uzasni a poznam ich hrozne dlho no neviem si predstavit, zeby som sa do niektoreho zalubila.Ak pride taky chalan, pri ktorom citim, ze kamaratstvo s nim mi nestaci tak radsej to risknem a ziskam vsetko (v horsom pripade pridem o vsetko) akoby som s nim mala byt len kamaratka a kazdu chvilu stravenu s nim sa trapit...no taky moj nazor
urcite je lepsie mat skveleho priatela ako frajera. priatelstvo je trvale vztah len na par mesiacov mozno trochu menej viac. ale ak si zamilovana tak to riskni
haa zrob kompromis..ja som to vyskušala a oplatilo sa ..jeden super kamarat bol hey a tak sme sa doodli ze budeme spolu chodiť ako kamarati, aj ked to asi nedava zmysel bolo to fakt dobre, jednoducho zo zaciatku sme si s toho nasho akoze chodienia robili prdel bola sranda a az ked sme zistili ze to je fajn a ze to asi bude fungovat tak sme do toho sli
@22 Prečo by nemohlo byť z lásky kamarátstvo? Ako Chavez napísal - pokiaľ ten vzťah neskončil kvôli nevere alebo niečomu podobnému, tak nevidím dôvod prečo by tí ľudia nemohli ostať kamaráti?
uf no ja som skusila a vydrzalo to rok ale teraz sa uz vobec nerozpravame co ma niekedy trosku mrzi nakolko on nechal mna a to nie prave prijemnym sposobom..ale tak chlapi su vseliaky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja osobne som to riskol a pokazilo sa to, uz to nie je to co to bolo, ktovie keby som to nepovedal, ci by sa to spravilo tak ako to je
vsetko zalezi na tom, aka povaha je ten chlan. ako to zobere. ja by som naznak mojej skusenosti volil nieco medzi tym
takze ja by som uz nikdy neriskovala priatelstvo.........
@22 Prečo by nemohlo byť z lásky kamarátstvo? Ako Chavez napísal - pokiaľ ten vzťah neskončil kvôli nevere alebo niečomu podobnému, tak nevidím dôvod prečo by tí ľudia nemohli ostať kamaráti?