a SEGA, ta skareda firma ktoru si vymenovala, stvorila SONICA(hnusny slizky a este k tomu neprirodzene modry krtko a to len preto aby mala nieco do svojej anti-mario-nes-nintendo kampane
cize takto:
SEGA = FUJ FUJ FUJ, ale maju PlayStation disappointed:aspon)
Ninetendo = Rulez
Ospravedlnite ma za rozhorcenie, ale NES(Ninetendo-entertaiment-system|old-school nintendo) a ZX_Spectrum su moje srdcovky s ktorymi som vyrastal
SEga kedysi robila v konzolovej brandzi a ma na svedomi sega sega 32, ale bola vytlacena sony. Odvtedy vyraba hry pre nintendo, ale aj ine spolocnosti. (sonic, atd)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Neskor z toho vyslo bielo cerveny Super Mario Bros. hra, ktora drzi guinessov rekord za predane hry
A potom vyslo Super Mario All-Stars, kde uz je ten klasicky Super Mario, ktoreho vidno aj na N64, Cube, Wii
Mario je stale pod
a SEGA, ta skareda firma ktoru si vymenovala, stvorila SONICA(hnusny slizky a este k tomu neprirodzene modry krtko a to len preto aby mala nieco do svojej anti-mario-nes-nintendo kampane
cize takto:
SEGA = FUJ FUJ FUJ, ale maju PlayStation disappointed:aspon)
Ninetendo = Rulez
Ospravedlnite ma za rozhorcenie, ale NES(Ninetendo-entertaiment-system|old-school nintendo) a ZX_Spectrum su moje srdcovky s ktorymi som vyrastal
a Mario 4 Ever, ja mám stejne najradšej Mario Apocalypse