videl som tak 3serie cca, dobry serial, ale nie az tak aby som si to stahoval ked to skoro nikde neni online a po anglicky sa mi to nechce pozerat bez tituliek....
@n0win0u tak myslienka/pribeh, neni zla toho serialu, len ten dej je ttrosku tak, no, zameriavaju sa na to ze to pozeraju asi dievcata viac (neni su to upiri , vsak to oni bojuju proti demonom su to ludia, jeden je anjel teda aspon bol kym som to pozeral)
moze byt? ci nepochopil som co sa pytas?
@andegor ano, ale skutocnost ze tam neni cca polovicka je tiez realna (tj 4x02 je ale uz 4x03 neni atd... ale ked som naposledy pozeral supernatural na tej stranke a inych tak cela stvrta a piata seria tam nebola
ja neviem kohomám dať Dean je proste Dean ale zasa Sam je taký dezorientovane rozkošný tak sa zdržiavam hlasovania a s castielom som zatial nič nevidela
@n0win0u hrozba z temnôt! ale inak to nie je kokotina...z tých takých temnota, duchovia, demoni je to fakt nadštandart
@lawey@16 pokial sa tam neobjavil ten castel tak to bolo serial uplne na jednotku potom zacal degradovat, a serial ktory zacina upadat tak po anglicky nesledujem, aby som sa takto namahal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale znie to ako solidna kretenina
jaj to je toto, nj..
X___X
moze byt? ci nepochopil som co sa pytas?
@n0win0u hrozba z temnôt! ale inak to nie je kokotina...z tých takých temnota, duchovia, demoni je to fakt nadštandart
@sugy1 ved nech sa ti prizna tu slecna vyssie
teším sa z oboch, ale nemôžem to robiť okato