chcela by som vedieť litať...a keby sa mi zachcelo by som zmizla...proste by som bola neviditeľná..a čítanie myšlienok by bolo fajn...aj presúvať sa v čase
stacilo by mi ze by som vobec nemusel prijmat potravu a inac by som bol uplne normalny...a v tom momente by som uz cestoval pesibusom bikom hocijak hocikde hocikedy
hlavne ten teleport, ono nie ze by smo nemala rada cestovnaie, ale teleport by setril cas a este potom asi cestovat v case kebyze viem, jaaaaaaaaaaaaaj to by som bola stastna ako blcha uplne sa mi teraz vybavili Carodejky
Nie som originálna, chcela by som vedieť čítať myšlienky alebo zastavovať čas. Ale aj to teleportovanie je dosť fajn. Prípadne vedieť meniť svoje telo podľa toho, ako chcem ja, niečo ako vedela Tonksová
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale aj čítanie myšlienok či zvodnosť to by som brala
vlastne, už len to zastavovanie času by bolo super
A mozno aj teleport by sa zisiel
a viem si predstavit vyuzitie schopnosti citat myslienky pri skuskach
inak ludia dost super veci zacnem uvazovat ze si k tomu teleportu tiez prihodim dake drobnosti
A tiééž by som chcela vedieť lietať a byť neviditeľná.
lietat
Heal...teda v pohode si vsetko vyliecit, nic by mi nikdy nebolo, nebolelo
a tak...
ale pokojne by mi stacilo aj len obycajne lietanie