Ešte by som to možno zhrnula tak, že podľa mňa najlepšie vie spievať Tereza, najviac sa mi páči spev a hlas Karmen a Eliška je taký malý zázrak, keď vie tak nádherne spievať už v 15
@azizi hej, jasné že je to jedno.. však kopu dobrých ľudí už aj povypadávalo, z chalanov napríklad tí dobrí vypadli skôr... to už ako sa kto uchytí po súťaži je otázne
No, a tiež som zvedavá..
@azizi je to divadalná herečka a speváčka a celkom sa jej darí Mala taký zvláštny hlas a nejako nebola preferovaná, ale mne sa z nich páčila asi najviac.
Neviem ako spieva Eliska a v podstate ani Karmen velmi nie, ale Tereza je superstar, isto, nenechaju vyhrat Slovenku, kedze predtym to vyhrala Emma Drobna
Tereza to da. Jednoducho, vie zaspievat vsetko, ma uzasny spev, vystupenie, zjav, navyse je Ceska, cize tu nie je o com. Karmen nema taky silny hlas ako Tereza, nie kazdu pesnicku zaspieva dobre a Eliska je mlada, nevyvinuta, ta si musi este pockat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale napr. na Karmen sa mi páči že dáva s prehľadom tie rockové veci, t.j. mi aj viac sedí celkovo
Tereza je profesionálka čo sa týka spevu, ale mne až tak nesadne... jej typ spevu až tak nevyhľadávam
a čo sa týka Elišky, tá ešte potrebuje spevácky vyzrieť, si myslím
akože..., podľa mňa je dosť možné že to Karmen nakoniec aj naozaj vyhrá
No, a tiež som zvedavá..