Čaute prosím Vás potrebujem pomoc..našla som chybu v písomnej prihláške (napísala som nieco na riadok kt. mal byť prázdny)..nestiham kupiť a odznova potvrdzovať prihlašku....čo mám robiť??..mam to dať do zatvorky ci to preškrtnuť???...Dakujem za pomoc
neviem síce čo si napísala, ale tak to máš jedno podľa mňa, dôležité je aby tam boli tie základné veci kde sa hlásiš, proste tá prvá strana úvodná...ja som tiež nejaké chyby spravil a neriešil som to...pred rokom
@luthien hmmm, možno som tú ďalšiu vetu mala dať do ďalšieho riadku...ja som to myslela tak, že tí ľudia na študijnom to vyriešia, lebo pochopia, že sa to stáva, akože to je ten ľudský prístup...nie že ty by si reagovala neľudsky, to chápem, keď tu vidím kopec takýchto fór...až ťažko veriť, že tých ľudí nenapadne, čo majú robiť...ale tak, raz sa ma to pýtala kamoška, tak to beriem tak, že niekto sa proste radšej poradí, lebo je to vážna vec a pripadá si v úradníckych veciach nemotorný ja neviem...ja tu nie som až tak dlho, tak ma to nevytáča až tak, že koľko je tu akých fór
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ZAVOLAJ NA STUDIJNE, VYSVETLI PROBLEM A OPYTAJ SA!!!!!
Ti ludia su lenivi este aj vytocit jedno cislo???? (ach)