Kto komentuje viac? Clovek ktory najviac komentuje, diskutuje na forach BIRDZu mohol by dostat taky cestny titul, ak pise zmyselne veci mozno je to kravina mozno je zaujimave... ja neviem... nejak mi to napadlo
Pravdepodobne sa moc nudite ludia, taketo blbosti vymyslate...vam ide iba o tituly, statusy...mne ide o to, aby som sa zabavil, niekoho nasral alebo nejako prispel svojou troskou. Ale nie, vy komercni patolizaci, vy musite somariny vymyslat...
Najlepsi komentator neznamnena najviac komentarov, ale ze pise kvalitné komentare, ako koktejl namiesany z ingrediencí originalneho pohladu na vec, jemne ironizujucom podtone, spolu s citlivou davkou sarkazmov a satirickeho pohladu, ktory trefne, strucne a vtipne generalizuje hlavnu podstatu danej temy.
@17@stage - napísal si to celkom presne! To isté som mal na jazyku aj ja. Nie je dôležitý počet komentov ale ich kvalita. Preto sa snažím stále prispievať kvalitnými príspevkami. Niekedy sa mi to darí viac a niekedy menej. To už musíte posúdiť vy.
nejde o to, komentovat co najviac, ale komentovat tak, aby to aspon trochu davalo zmysel. Niekedy mam pocit, ze polka komentov su len preto, aby boli a maju nulovy obsah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
wewo
pawlo
a volakto sem pise take vtipne veci, len som teraz zabudol kto
A ak na toto odpises a ja tiez alebo nieco podobne tak ma jebne
btw uz mame zavinace
A ked to nevies tak to zisti!
MYslim ze som bola riadne mimo,ale myslim ze som uz zo seba dala von vsetko co som chcela!
aj cy3aha...wewo, kasko
P.S.1 Pouvazujte nado mnou.
... este som zabudol, ze pise jednoducho.
P.S.2 Zabudnite na mna.
prvý clovek s komentovou spojitostou ma napadol Harcarik
zaderak no.1