na intráku máme super valentínsky program, a ja ako kultúrny referent mám vymyslieť nejaké súťaže na valentína.. rozopínanie opaskov chlapcom dievčenskými ustami nebolo dovolene, ani žiadne zlyzovanie šľahačky.. čiže fakt potrebujem n
dpc ked si tak spomeniem my sme mali na skole ze chalan si lahol na zem, medzi nohy mu dali balon a baba si nanho mala sadnut a skakat tak aby praskol..kto bol prvy vyhral..
U nás mali prváci tento rok na imačkách zaujímavé veci robiť
1) Chlapec stál s rozkročenými nohami a dievča mu popod nohavice muselo presunúť kocku ľadu Teda, po jednej nohe, pomedzi nohy a potom po druhej nohe von (prípadne som to videla aj s vajíčkom namiesto ľadu, ale to bolo bléé ).
2) Alebo, že chlapec stál a mal medzi nohami také veľké strúhadlo na zeleninu... A dievča malo v ústach mrkvu a muselo ju nastrúhať
dve tenisové loptičky, ktoré prvé osoby v rade uchytia pod bradu (pritlačia spodnou čeľusťou o kľúčne kosti, vieš, ako to myslím)
loptičky sa po odštartovaní podávajú medzi ľuďmi v rade rovnakým spôsobom, nepoužívajú sa ruky, ak niekomu spadne, ide sa od začiatku, ktorý rad prvý presunie loptičku až do konca, vyhráva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
cool, eh ? ^_^
najbližšie si dáme takéto súťaže!
k teme.
vytahujte srdiecka z vedra ustami a potom sa otocte hodte za seba do davu a kto chyti bude fest happy,ze si ziskal danu osobu
abo kto nakresli krajsie srdiecko..
abo si zrobte cerveny karneval
je to primerane k veku..
1) Chlapec stál s rozkročenými nohami a dievča mu popod nohavice muselo presunúť kocku ľadu Teda, po jednej nohe, pomedzi nohy a potom po druhej nohe von (prípadne som to videla aj s vajíčkom namiesto ľadu, ale to bolo bléé ).
2) Alebo, že chlapec stál a mal medzi nohami také veľké strúhadlo na zeleninu... A dievča malo v ústach mrkvu a muselo ju nastrúhať
celkom vtipne to vyzeralo..
chlapec/dievča/chlapec/dievča..
dve tenisové loptičky, ktoré prvé osoby v rade uchytia pod bradu (pritlačia spodnou čeľusťou o kľúčne kosti, vieš, ako to myslím)
loptičky sa po odštartovaní podávajú medzi ľuďmi v rade rovnakým spôsobom, nepoužívajú sa ruky, ak niekomu spadne, ide sa od začiatku, ktorý rad prvý presunie loptičku až do konca, vyhráva
čím viac ľudí, tým lepšie (a vyzerá to vtipne )
stolickovy tanec
beh s vajcom/loptickou na lyzici