Ahojte .. súrne potrebujem poradiť ... vymyslite mi niekto ešte nejaké hry ... už mám skákanie vo vreci ... prenášanie vody v slamke.. prenášanie fazule pomocou slamky... skákanie na jednej nohe ... potrebujem ich stráášne veľa čiže budem rada za akékoľve
... ja som asi pred mesiacom pripravovala deťom súťaže na MDD, a mali sme tam napríklad, že sme priviazali 3 deťom nohy na dlhšie laty, a oni v tom museli chodiť...bolo to o tom, aby sa dohodli,, aby šli rovnako a naraz....a priväzovali sme ich tam silonkami, bo ničím iným to tam nedržalo....potom,sme mali takú súťaž,že si dali rebrík na plesia a s ním museli chodiť cez prekážky, kto urobí viac drepov za 1 minutu(jedna ich dala dokonca 100), odhadom určiť dlzku nejakeho konára...zabili sme do zeme menší kolík, dotyčný musel okolo neho zrobiť niekoľko otáčok a potom musel prejsť určitý ohraničený úsek, aby neprešiel cez čiaru(dosť náročné, lebo sa pritom strašne točí hlava)... sútaž, pri ktorej sme si museli obliecť kabát a potom do jednej ruky chytiť tácku s umelými pohármi, kde bola voda a vyzliecť jednou rukou ten kabát, aby sa voda nevyliala..... potom popolušky, to sme nasypali do jednej misky, tuším hrach, šošovicu a ešte nejakú drobnú strukovinu a roztriediť to....potom za čo najrýchlejší čas postaviť stan.... prekladať si mincu z líca na líce(asi po 5 ľuďoch)...a ešte toho bolo viacej....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov