Ahojte, ako škola a deviataci organizujeme MDD a chcela by som vás poprosiť, či nepoznáte nejaké dobré a zaujímavé súťaže,či už športové, alebo nejaké vedomostné ktoré by sme pre deti mohli zorganizovať... Také aby to bavilo aj starších žiakov...Ďakujem
keď som bola 9-tačka, tak sme mali takú súťaž o EU, neviem, už čo presne sa tam robilo, ale mali sme tam napr také otázky, že koľko je štátov EU, potom: mapa štátu, vyfarbená vlajkou a mala si povedať, aký je to štát a takto viac za sebou, alebo povedať, kto napísal ódu na radosť a z ktorej krajiny je, ktoré štáty posledné vstúpili do eu.... viac si ich už nepamätám, ale vyhrala som ju vtedy
@16 hej toto bola haluz aj my to máme, skús niečo podobné, ale tak, aby bolo aj vyhodnotenie a tak, tí starší ani tak nepotrebujú mať tie odmeny, lebo pre nich je najväčšia odmena, že neni vyučko
pridala by som ešte triafanie šípiek do terča, alebo rovná čiara na zemi, zatočiť sa poriadne a skúsiť ju prejsť rovno, pripevniť ceruzku na špagátiku o palec na nohe (alebo o inú časť tela) a trafiť ju do fľaše, preteky trojnohých (dvaja ľudia si zviažu nohy aby ich mali dokopy akože tri), vyťahovať ústami cukrík -> najprv z vody, potom z múky
My sme mali minulí rok florbalový turnaj...úplná sranda nebavilo to snad len tušim 2 baby (jebnuté piče čo sa im ani hýbať nechce) ostatní aj ostatné baby sme sa dobre bavili a moje podcenovavné mužstvo to samozrejme vyhralo...
aj my to tento rok robíme... ale keďže sme lenivý, tak ideme už tak tradične, a robíme to čo sa robilo vždy... napr, to preťahovanie lanom, skákanie vo vreci... chodenie s loptičkou na lyžičke... hádzanie šípkami, ovoniavanie volákych sprostostí a hádanie čo to je, alebo toto žeeeeeee onééééé im uviažeš okolo pása šnúrku s ceruzkou a musia sa trafiť do flaše, alebo hádzanie mincí do vedra s vodou a trafiť sa do pohára pod vodou a takéto sprostosti nooo
@barca1779 urcite detom od 5 rocnika az po 7 daj nieco sportovejsie rozdel si ich na druzstva a spolu nech sutazia druzstva medzi sebou a najstarsí nech si zahraju futbal alebo co a najlmadsi 1 az 4 rucné prace , malovanie na tvar , mozes urobit taky tematicky den pre nich v jednom style indiansky den alebo tak a hry najdes hoci kde na internete no ak by si predsa nenasla tak mi napis spravu poslem ti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
skús jednu z týchto...
veĎ my musíme dačo pre tých malých žiakov vymyslieť...
Aby ste nakoniec nezistili, že sa snažíte ako fretky a deti vám budú na vedomostné a možno aj športové súťaže kašľať (slušne povedané).
Dnes celkom frekventovaná realita :/
Napr. skákať cez švihadlo, preliezky, prekážková dráha, vedomostný test, papierové origami, preťahovanie lanom, driblovanie, basketbal, streľba na bránu, frisbee...
pridala by som ešte triafanie šípiek do terča, alebo rovná čiara na zemi, zatočiť sa poriadne a skúsiť ju prejsť rovno, pripevniť ceruzku na špagátiku o palec na nohe (alebo o inú časť tela) a trafiť ju do fľaše, preteky trojnohých (dvaja ľudia si zviažu nohy aby ich mali dokopy akože tri), vyťahovať ústami cukrík -> najprv z vody, potom z múky
ale toto asi všetci poznajú
kukni