chapete,ked niekto vie,ze sa velmi paci jednej babe,a napriek tomu sa jej spyta ci by nesla s jednym jeho kamaratom na svadbu?on ide totiz s frajerkov...
Neviem ci som pochopil. Chalan ktori vie, ze sa paci jednej babe, a tej babe povedal, ci by nesla na svadu s jednim jeho kamosom. A on by siel s frajerkou. A co je na tom? nechapem co si chcela tym poveda (nypisat).
Je to normalne nech je rada, ze ju vobec pozval. Alebo sa jej ma vyhybat? Chce ju len zoznamit s niekym a mozno sa ty vaja daju do hromady. nevidim v tom nijake svinstvo ani podlsot. je to nahodu mile. nech je rada, ze je on rad a bude rada aj ona
Ja som to pochopil ale ozaj by si sa mohla zlepsit vo vyjadrovacich schopnostiach. A k teme: my sme prasata/svine/prasce tak necakaj nic dobre od nas...
Ehm, ja co som pochopila, tak je to dost blba situacia. Ja by som urcite nesla. Ved chces jeho, nie jeho kamosa. Podla mna by si len cely vecer pozerala na neho a jeho babu a mozno jej aj ticho zavidela... Mas na viac. pa
za to,ze sa ti paci tak co ma robit? sak ma babu tak co riesis? jak ces ist s tym kamosom na svadbu tak chod jak ne tak ne,trocha chapem,ze ta to nastvalo ale nikto ti nic zle neurobil...
A skôr by si nemala ísť, šak zhodíš sama seba, keď vie o tom, že sa ti páči. A navyše tam bude mať svoju polovičku, tak budeš trpieť.
Ale ja by som asi šla, proste by som mu musela urobiť naprotiveň, super sa vyfintila a snažila sa mu ukázať, že mi je zvysoka ukradnutý a bavila sa dobre s tým jeho kamošom a jeho si nejak extra nevšímala. A možno by som sa do neho aj zamilovala (toho jeho kamoša).
Ja viem, neni to moc dospelácke uvažovanie, ale čo už
ehm no akoze, podla mna tym ze sa bude dobre bavit(ta holka) nenastve toho chalana (co sa jej paci). Podla mna bude skor rad..teda neviem jako myslel ten chalan to pozvanie,ale myslim,ze urcite to neurobil tej babe naschval aby trpela a videla ako je tam ON so svojim dievcatom. No nevim,ja tych ludi neznam,takze sa to dost tazko posudzuje.
to Aduliatkodca: to tvoje riesenie sa mi ale vobec nelubi,ale sak to zalezi od POVAHY ..
snoopik, možno máš aj pravdu, že by ten chalan bol len rád. Ale možnosť je aj tá, že jej to urobil naprotiveň, tak preto.Lebo šak by ju nechal, aby si našiel inú priateľlu a nie aby išla s tým jeho dobrým kamošom. Ale fakt sa to ťažko posudzuje.
Ja viem, ani ja som neni nato moc pyšná, ale ja som povahovo taká, proste že musím just urobiť naprotiveň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je to normalne nech je rada, ze ju vobec pozval. Alebo sa jej ma vyhybat? Chce ju len zoznamit s niekym a mozno sa ty vaja daju do hromady. nevidim v tom nijake svinstvo ani podlsot. je to nahodu mile. nech je rada, ze je on rad a bude rada aj ona
A skôr by si nemala ísť, šak zhodíš sama seba, keď vie o tom, že sa ti páči. A navyše tam bude mať svoju polovičku, tak budeš trpieť.
Ale ja by som asi šla, proste by som mu musela urobiť naprotiveň, super sa vyfintila a snažila sa mu ukázať, že mi je zvysoka ukradnutý a bavila sa dobre s tým jeho kamošom a jeho si nejak extra nevšímala. A možno by som sa do neho aj zamilovala (toho jeho kamoša).
Ja viem, neni to moc dospelácke uvažovanie, ale čo už
to Aduliatkodca: to tvoje riesenie sa mi ale vobec nelubi,ale sak to zalezi od POVAHY ..
Ja viem, ani ja som neni nato moc pyšná, ale ja som povahovo taká, proste že musím just urobiť naprotiveň
mna by tato situacia nenastvala...nemala by preco.