Nenasiel som vhodnu kategoriu kam by som zaradil tak to davam sem.....Chcem sa spytat ze kedy je najvhodnejsi cas poziadat o ruku ( ) ci po roku chodenia spolu velmi si rozumieme a vo vsetko sa doplname....je to ta pravaa Diky
ak si si isty: do toho, ale poznam ludi, co sa rozisli po 7 rocnom vztahu, ja osobne po 2 rokoch, kamos po 2,5, dalsi kamos mal k tomu velmi blizko po 4 rokoch a to maju aj decko. takze tak
Keď ju požiadaš nemáš čo stratiť ale so svadbou by som počkala... ste spolu krátko málo sa poznáte, aj ked spolu bývate... dala by som tomu trošku času.
Ja som s priatelom už viac ako rok je nam super no neprijala by som ešte... ale milujem ho, no bolo by to moc riskantné...
ja by som sa po roku urcite este nechcela vydat, aj ked by sme boli akokolvek stastni, najskor tak po piatich rokoch, ved svadba neni v dnesnej dobe az taka dolezita, ked sa lubite, nepotrebujete k tomu papier.
Mno rok je dost kratka doba, ale ak spolu byvate, rozumiete si a ste stastni, ak si pevne rozhodnuty, ze ju milujes, ze ona uz bude v tvojom zivote jedina, ktoru budes mat rad, ctit si, vazit si ju a pomahat jej, tak smelo do toho. Drzim palce aaaaaaaaa vela vela lasky prajem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a dopredu gratulujem a drzim palce
Ja som s priatelom už viac ako rok je nam super no neprijala by som ešte... ale milujem ho, no bolo by to moc riskantné...