čauko, sesternica (25r) bude mat coskoro svadbu a mam problém nevieme co jej máme kúpit ako svadobný dar keďže so snúbencom už spolu žijú cez 6 rokov takze si do "bytiku" uz vsetko zadovážili . nejaké rady ?
mne sa teraz teta vydávala.. tiež už žili spolu dlhšie...zvažovala som tiež peniaze..ale potom som v maxe našla jeden obchodík..prestige » www.zoc-max.sk/presov/index.ph...
a tam som objavila sekciu novomanželom
kúpila som zabalené 2 osušky spolu-modrá a na nej najlepší ženích a biela bola tuším najkrajšia nevesta...
k tomu 2 spolu zabalené sprchové gély-pánsky a dámsky..
krásne zabalené a dar je na svete
a tak si kedykoľvek pri sprche (spoločnej) zaspomínajú na deň svadby v´daka tým nápisom..
aj na internete je milión možností treba popozerať.. a ak na nič nenatrafíš tak peniaze..
btw teraz mi napadlo.. ked sa kamoška vydávala mali cez akúsi stránku mojasvadba.sk tuším a tam si povyberali vecičky ktoré chceli.. a ľudia si mohli sami zvoliť čo im kúpia-je to super vec, aby sa nekupovali zbytočnosti- odporúčam možno tebe do budúcna ked sa budeš vydávať
Ja som bola tiež sesterke nedávno, a kúpila som jej taký zvon na ktorom boli dni v mesiaci a ku každému sexuálna poloha aby im manželské dni nezovšedneli a ešte taku drevenu Doštičku akokeby (na stenu) s dosť známym 1. žena má vždy pravdu 2. ak ju nemá tak platí 1. (peniaze som nedávala nakoľko nezarábam )
@marek15693 nikto netvrdí že ju musíš uznávať, aj ja si myslím že svadby v dnešnej dobe nemajú žiadnu perspektívu ale koj sa mladí ľúbia podľa mojej starej mamy som už aj tak aj ja pomaly stará dievka ..vždy mi pripomína že do 25 mám už málo času a že nechce aby som ostala na ocot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.zoc-max.sk/presov/index.ph...
a tam som objavila sekciu novomanželom
kúpila som zabalené 2 osušky spolu-modrá a na nej najlepší ženích a biela bola tuším najkrajšia nevesta...
k tomu 2 spolu zabalené sprchové gély-pánsky a dámsky..
krásne zabalené a dar je na svete
a tak si kedykoľvek pri sprche (spoločnej) zaspomínajú na deň svadby v´daka tým nápisom..
aj na internete je milión možností treba popozerať.. a ak na nič nenatrafíš tak peniaze..
btw teraz mi napadlo.. ked sa kamoška vydávala mali cez akúsi stránku mojasvadba.sk tuším a tam si povyberali vecičky ktoré chceli.. a ľudia si mohli sami zvoliť čo im kúpia-je to super vec, aby sa nekupovali zbytočnosti- odporúčam možno tebe do budúcna ked sa budeš vydávať
prípadne cez net niečo..
napr:
» www.extradarcek.sk/e-darcek/eshop/...
máš viacero stránok len si musíš potom pozrieť dodaciu dobu aby ti to došlo načas