Zdravím. Idem do Švajčiarska s kamarátmi a chcel by som vedieť koľko litrov alkoholu a cigariet je povolené zobrať aby nám neprehľadávali tašky? Robia na hraniciach nejaké problémy? Ďakujem.
Ja som sla uz davno... a vtedy ma alko a tabak nezaujimal. Ale viem ze nas zastavili, lebo sme v aute boli 2 dievcata, ich mama a ja. A kedze som mala ine priezvisko im to bolo nejake zvlastne...
A dalsia vec co riesili bolo, ze preco je technicak napisany na meno (priklad) Novak, a vy ste Novakova, ze nevolate sa rovnako ako vas manzel na ktoreho je to auto. Akoze nakoniec vobec nic, len si to preverili cez system
no to mi je jedno my ideme autobusom abojim sa toho aby nam neprehladavali tasky so psom v takom pripade by bol problem alkohol a cigarety ked budeme registrovany ako skolsky vylet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
A dalsia vec co riesili bolo, ze preco je technicak napisany na meno (priklad) Novak, a vy ste Novakova, ze nevolate sa rovnako ako vas manzel na ktoreho je to auto. Akoze nakoniec vobec nic, len si to preverili cez system