Ahojte prosim Vas poradte mi co mam spravit aby mi co najskor presla svalovica? Vsetko ma boli. Citim kazdy sval na rukach aj na nahoch. Odpocinok nehrozi. Aktivne sportujem kazdy den. Dakujem
aktívne športuješ každý deň Tak to by si svalovicu nemal!Keď začínaš športovať,tak prvé dni to ešte pochopím že je svalovica,ale potom tá svalovica už nieje!Telo si zvykne na určitý režim.A to ej to tvoje aktívne športovanie.
aktívne športuješ každý deň Tak to by si svalovicu nemal!Keď začínaš športovať,tak prvé dni to ešte pochopím že je svalovica,ale potom tá svalovica už nieje!Telo si zvykne na určitý režim.A to je to tvoje aktívne športovanie.
veľmi! dobrý recept , alebo taká prevencia proti svalovici.
Určite si pamatáš ako ti v škôlke alebo na zš hovorili. "Decká nesadajte si !" hneď ako si dobehla obávanú 6minútovku. Ono to má niečo do seba.
1. Cvič s rozumom (nikdy si nedávaj 94564534546kg) keď to nezvládaš, proste musíš ísť na to pomaly. Pokiaľ ide o beh tak si na to musíš zvyknúť, ale tiež netreba premáhať.
2. NESADAJ SI, keď dobežíš, preboha len nikdy si nesadni na studenú zem a nečinne, alebo za pc a opýtať sa prečo máš svalovicu.
3. STREČING! strečing strečing, je odpoveď na všetky problémy so svalovicou, musíš sa troška preťahať ... .
4. MASÁŽ ver tomu, aj malá masáž pomáha. (príklad. Dobehal som tak si spravím masáž nôh a to takým spôsobom akoby si sa snažila rozotrieť niečo strašne husté po nohách a potom vytriasť, vytvára sa kyselina mliečna a tá nemôže ostať na jednom mieste!)
kamarát, ktorý je profesionálny vojak mi odporúčal po fyzickej námahe studenú sprchu a tá údajne zamedzí svalovke. ale po prvom pokuse som dala prednosť svalovici. (aj vzhľadom na susedov).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo hocijaké naťahovacie cviky.
alebo rozbehať
Btw ak máte doma magnézium tak si ho daj Najlepsie to šumivé na noc
Svalovku mávam pomerne casto (takú slabu ale je)
Btw svalovka znamená to že sa ti regeneruje svalstvo ciže rastie zvykási na urcitú zátaž
Určite si pamatáš ako ti v škôlke alebo na zš hovorili. "Decká nesadajte si !" hneď ako si dobehla obávanú 6minútovku. Ono to má niečo do seba.
1. Cvič s rozumom (nikdy si nedávaj 94564534546kg) keď to nezvládaš, proste musíš ísť na to pomaly. Pokiaľ ide o beh tak si na to musíš zvyknúť, ale tiež netreba premáhať.
2. NESADAJ SI, keď dobežíš, preboha len nikdy si nesadni na studenú zem a nečinne, alebo za pc a opýtať sa prečo máš svalovicu.
3. STREČING! strečing strečing, je odpoveď na všetky problémy so svalovicou, musíš sa troška preťahať ... .
4. MASÁŽ ver tomu, aj malá masáž pomáha. (príklad. Dobehal som tak si spravím masáž nôh a to takým spôsobom akoby si sa snažila rozotrieť niečo strašne husté po nohách a potom vytriasť, vytvára sa kyselina mliečna a tá nemôže ostať na jednom mieste!)
5. zvykaj si musíš si proste zvyknúť športovať.