Viete mi niekto prosím poradiť nejaký účinný plán alebo cviky na vyrysovanie svalov či už na rukách nohách ale hlavne na bruchu. Niečo čo sa dá robiť aj doma. Máme pár základných strojov (AB rocket, bicykel, podložka, orbitrack, legmagic, buttshaper). Ďak
@2 BLBOST! Robim brusaky uz rok teda vyse roka a jedine co sa mi podarilo dat dole burcho, bez stravy tehlicky nebudu. Musis mat upravenu stravu inak to nepojde. Mne sa uz zacinaju rysovat od kedy sa snazim jest tak ako mam ...
Ja osobne si lahnem na sikmu lavicku, na hrud si dam cinku a zdviham sa. Druhy cvik co robim je lahnut na rovnu lavicku a medzi nohy dat fitness loptu a pomalicky dvihat. Nemozes robit prudky dvih...To sa take dva oblubene cviky co robim na brucho ja osobne...
Prsia, triceps a biceps na to mas vela cvikov tie tu nebduem vsetky pisat staci pozret net
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
prepáč ale strašne ma rozosmialo slovo buttshaper
Ja osobne si lahnem na sikmu lavicku, na hrud si dam cinku a zdviham sa. Druhy cvik co robim je lahnut na rovnu lavicku a medzi nohy dat fitness loptu a pomalicky dvihat. Nemozes robit prudky dvih...To sa take dva oblubene cviky co robim na brucho ja osobne...
Prsia, triceps a biceps na to mas vela cvikov tie tu nebduem vsetky pisat staci pozret net
a este nejake pravidla art-2-doplnkyproteiny/128977-blogspot.html" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/webka/malcharek...
a otazky typu hlavne zbrucha ako shcudnut sa prosim uz nikoho nepytaj...lokalne sa da schudnut akorat ibe z mozgu ked mozgove bunky umieraju ked toto pocuju!!!!