@5 Naposim, hej nabereš ale!? ten určite nieje vhodný, je to sračka ktorú netreba brať...pretoze ked prestaneš, tak si ju jedol zbytočne..kvoli veciam ktoré sa stanu potom, nanajviš zanáša pečen a škodí celkovo organizmu, pokial sa nevyužíva zámerne ako liečivo.
@suryailikeu Ja som myslela vážne, že na rast svalov je dobré jesť mäso, nevedela som, že si vegetarián. Tak z prírodných zdrojov obsahuje bielkoviny ešte napr. vajcia, mlieko, ryby, obilniny, strukoviny
No hlavne nejedz žiadne také svinstvá. Ja chodím do posilky už skoro 4 mesiace a schudol som 8kg a rapídne pribral na svaloch. A to čisto prírodne. Do mladého organizmu by som nič netrepal, žiadne preparáty. Len zdravá strava, veľa mäsa (z neho rastú svaly) a cvičenie, ktoré ti vyhovuje (najmi si trénera na mesiac-dva a potom cvič sám podľa toho, ako ťa naučil)
VelkoVykrm zer jak prasa a ono to pojde samo potom das neake CKD zeby si zhodil neake to sadlo a zas ....aha vegetarian kasli na to bez mäsa je to nanic ....ked chces pribrat mäso (svaly) musis tak aj zrat a ne neakou zeleninou sa furt ladovat jak srnka v lese ..... bud zacnes zrat ako clovek teda obžer prvej triedy roztiahnes zaludok ( budes pit 5 Litrov vody na den minimalne) a zrat ....alebo kasli na to ...priberies zo vseliakymi pripravkami ale potom budes stagnovat s5
@16 no sracka to nieje len to treba kobminovat aj z inymi steroidmy aby to malo taky ucinok ako napr zo stanozolom ...a co sa tyka zanasania pecene tak naposim oproti oxymetholonu a pod je zdalake najbezpecnejsi a ked neprekracujes 30mg davky denne a beries flavobion tak sa ti podstate nic nestane okrem znizenej tvorby testosteronu(chlapi vedia ake to ma nasledky ..a stanozolol nearomatizuje a nezavodnuje cize ten je priam idelany a este naposim sa berie 2mesiace a 2 mesiace pauze a vobec nieje pravda ze steba vsetko opadne max 3kg ked sa pritom spravne stravujes a beries latky na obnovu testosteronu ale tie su poriadne drahe
vela proteinov, kup si aj protein ako doplnok vyzivy, mne rastu svaly pomaly cvicim cvicim, papam papam a nic. pomaly naberam aj na hmotnosti aj ked sa prejedam, rychly metabolizmus a vela fyzickej aktivity robi svoje
Ja odporúčam JAZDIŤ NA KONI,a to aktívne...viem,treba nato aj nejakú tú výuku,ale koho to baví,jazdiť na koni,tak ako mňa,tak svaly najmä na rukách sa len tak hrnú
all ludia ak chcete dosiahnut svoje vysnivane telo rychlejsie neobidete sa bez doplnkov vyzivy,....najlepsie ceny doplnkov jedine na stranke.....supertelo.sk.......alebo chces mat postavu v lete v plavkach ako teraz?????? snad nie,.... akekolvek otazky na pokeci nick propagant
@suryailikeu ... nehorazne sa mi paci koment @21 konecne ti to dakto povedal (A) Ale masko treba papat, drahusik... najlepsia je sunka na pizzi vsak? (A)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nejak velmi sa do toho nerozumiem, ale ked nechces jest nejake velke svinstva, tak myslim ze Gainer (ci jak sa to vola) je velmi vhodny...