Baby, ako ste na tom? Páčia sa vám úplne vymakaní krásavci, alebo uprednostňujete skôr tých, ktorí to berú skôr s mierou - pri ktorých len mierne vidno, že športujú?
1. viem, že pri výbere partnera nie je dôležitý výzor, toto len tak pre zaujímavosť
2. t
1. blbost, vyzor je dolezity
2. argument jak hovado teda
a uprednostnujem tych co to beru s mierou..nie zeby sa mi to nepacilo ale z mojich skusenosti kazdy co bol "vymakany" bol hrozne namysleny narcis, co sa nedokazal bavit o inom len o strave, co kedy jest, co to obsahuje atd...
@etelnair lebo nie je až také dôležité, aby bol neviem aký pekný... musí ťa niečím zaujať..
ale zrejme som to sformulovala zle chcela som tým povedať, že to, či je niekto extrémne svalnatý alebo nie... tak nie to rozhoduje, či sa ti zapáči teda... predpokladám alebo sa možno mýlim....
Mne sa nepacia velmi vyrysovane svaly a ked berie vseliake praskove veci z posilky to nie...je dobre ked ma celkovo mohutnejsiu postavu a to je vsetko. Preto musi byt hlavne vyssi. Namakany malicky u mna nema sancu. Ale zas tucny ne. A krasa sa nemeria svalmi ale tvarou a sumernostou postavy. Tak mal by byt pekny.
Nech si je hocijaký, hlavne aby mal peknú tvár.
Ale keď už chceš vedieť priamo, žiadne extra svaly, normálne posilnené telo stačí.
Ale, keď má 2v1, why not?
mne sa páči, keď je tak prirodzene svalnatý, žiadne hory svalov alebo moc vymakaný... ale tintítko by tiež nemusel byť... inak sa nedá povedať, že výzor nie je dôležitý, ale sú dôležitejšie veci aj keď zo skúseností viem, že s určitými postavami si nerozumiem a rozumieť nikdy nebudem, ono sa to nezdá, ale postava vypovedá aj čo-to o osobnosti...
rada sa pozriem, obdivujem, slintám, ale nepotrpím si na tom aby aj môj chlap tak vyzeral... síce ho nútim občas nech so sebou aspoň niečo robí ale aj tak ho ľúbim a nevymenila by som za žiadneho svalovca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
2. argument jak hovado teda
a uprednostnujem tych co to beru s mierou..nie zeby sa mi to nepacilo ale z mojich skusenosti kazdy co bol "vymakany" bol hrozne namysleny narcis, co sa nedokazal bavit o inom len o strave, co kedy jest, co to obsahuje atd...
ale zrejme som to sformulovala zle chcela som tým povedať, že to, či je niekto extrémne svalnatý alebo nie... tak nie to rozhoduje, či sa ti zapáči teda... predpokladám alebo sa možno mýlim....
nemám rada typy ktorým záleží na výzore viac jak mne
(mne napríklad čo sa týka výzoru záleží asi iba na tom aby som nemala mak medzi zubami, chlpaté nohy, spojené obočie a mastné vlasy )
Ale keď už chceš vedieť priamo, žiadne extra svaly, normálne posilnené telo stačí.
Ale, keď má 2v1, why not?
keď je prirodzene svalnatý,proste ten typ postavy, že je taký mohutný bez toho,aby nejak cvičil, tak to je super
v poslednej vete som napísala niečo iné
Tie ostatné boli všeobecné
esteze uz nemam 82 kil ako na strednej