Ahojte! Pred nejakým časom som sa zúčastnila púte Compostely a rozhodla som sa napísať bak. prácu zameranú na motiváciu pútnikov. Hľadám tu podobných ľudí ako ja, ktorí tiež putovali a sú ochotní sa podeliť o svoje skúsenosti, zážitky, motiváciu...Ďakujem
Prosím o seriózne odpovede ľudí, ktorí si túto púť prešli a niečo to v nich zanechalo. Podľa môjho názoru to je pekná skúsenosť. Človek príde na nové myšlienky a cestou toho veľa zažije. Veľmi sa teším sa Vaše nápady a poznatky, ktoré budem môcť spracovať a určite pomôžu aj ďalším ľuďom, ktorí sa rozhodujú ísť na túto púť. Svoje odpovede mi môžte napíšem sem do komentáru, alebo vyplniť dotazník, kde sú jednotlivé otázky presne špecifikované. Ďakujem za všetky reakcie.
Dotazník: » www.survio.com/survey/d/Q6N5L0... :S
@jagang
skôr ma hnevá celkovo to školstvo na slovensku, že existujú fakulty kde spravíš náhodný dotazník, z ktorého si respondenti robia aj tak srandu. Z toho dotazníka vyvodíš náhodné zavery. A je to jednoducho obhájiteľné? a to je vedecká práca? to je paródia na vedu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Dotazník: » www.survio.com/survey/d/Q6N5L0... :S
skôr ma hnevá celkovo to školstvo na slovensku, že existujú fakulty kde spravíš náhodný dotazník, z ktorého si respondenti robia aj tak srandu. Z toho dotazníka vyvodíš náhodné zavery. A je to jednoducho obhájiteľné? a to je vedecká práca? to je paródia na vedu.