@etelnair@teal Ja som s týmto Tomáškom dlho diskutoval v jeho fóre o pekle a potom pri konci som začínal mať pocit, že ide o trolla a nakoniec vyšlo najavo, že má nejakú poruchu osobnosti alebo také niečo a aj sa lieči alebo sa liečil na psychiatrii. Takže nebuďte na neho zlí, veď on za to nemôže.
@darksider96 Ked ti to robí dobre tak si kludne o mne hovor aký som psychiatrický pacient Budem sa za teba modliť, aby ti Pán dal zjaviť tú správnu cestu.
@tomas55555 Teba si viem predstaviť ako toho psychopata z filmu Da Vinciho kód čo zabíjal v mene kresťanstva Ale nieže si ma nájdeš a budeš mi chcieť niečo spraviť za to, že sa rúham Ja som tvoj priateľ a nie nepriateľ Sláva Bohu, sláva Bohu
@darksider96 ak v mene kresťanstva zabíjal tak to potom nebol krestan. Mne nepripadá právo ťa ani súdiť ani odsudzovať, Boh ťa bude súdiť v deň súdu. Mojou povinnostou je len ukázať tebe i ostatným tu správnu cestu, pretože aktuálne nekracate tou spravnou cestou.
Wau
úžasné
Píšem podobnú knihu o ľuďoch, ktorí umreli a nemali žiadny posmrtní zážitok. Dúfam, že ľudí presvedčí ako život nemá absolútne žiadny zmysel!
@tomas55555 Ak to chápem správne tak vyvolanie zážitku sa nedá vedecky vysvetliť, ale zabudnutie naň áno? WAU! Díky, že ma toho toľko učíš! A ja som si myslel, že keď ti Boh dopraje zážitok, čo ti má zmeniť život tak cela biochémia mozgu je len na srandu!
@karlotiskot A kto povedal že všetky zážitky z neba sú od kresťanského Boha ? Nie všetky zážitky sú od kresťanského Boha, ale pochopitelne že ak má niekto zážitok neba v ktorom mu je dané posolstvo reinkarnácie tak toto od kresťanského Boha nie je. Každopádne ale môžu existovať aj zážitky z neba u iných náboženstvách, no pravdepodobne v ovela menšej miere (už to samo o sebe o niečom svedčí) než u krestanov, pretože ked som googlil a vyhladaval cez internet svedectvá zážitkov o nebi, vyhladalo mi to zážitky neba u krestanov, ale u hinduistov, buddhistov, a ostatných svetových náboženstiev väčších či menších mi to nevyhladalo.
Verím že kresťanský Boh to zariadi tak že ked niekomu zjaví víziu neba tak sa postará o to aby sa to dotyčnej osobe utkvelo v pamäti. U osôb ktore vyznavaju iné náboženstvo si myslím že zážitky neba mať môžu, no prestanú si na ne pamätať, očividne sa v tomto prípade jedno len o halucinácie mozgu a nie o Božie videnie. To by vysvetlovalo aj to prečo je tak málo zážitkov neba u ludí z iného náboženstva než krestanstva.
@tomas55555 Get your fiction straight... Ja niekedy fakt nechápem, ako može človek napísať ešte aj o sprostostiach sprostosti a neprísť si ani trochu blbo...
@marcello1111 A si si istý že ten zážitok bol od Boha ? A Boh ti v nebi nevyčítal že si bol neveriaci ?
Tamtí čo mali zážitok boli v tom čase evanjelici. Ked si skúsiš urobiť podrobnú štatistiku kto všetko mal zážitok z neba, tak vyše 75% tvoria evanjelici, kým katolíci tvoria asi tak do 20%, čo je samo o sebe podozrivé prečo to činí len do 20% ked je 50% z krestanov katolíkov.
@tomas55555 To, že niečomu veríš nie je protiargument.
Ja verím, že ponožky vymyslel satan, vyvráť mi tento "argument" ... - presne takto vidím tu stupiditu čo si napísal a prekrútil ju tridsať rázy aby aj medzi stupiditami dávala zmysel...
@karlotiskot Co konkrétne teraz myslíš tou stupiditou ? To že som napísal že existujú zážitky neba u krestanov a v iných náboženstvach o takýchto zážitkoch nie je nič počuť ?
No všetko myslím. Napríklad jediný fakt na ktorý sa oplatí reagovať je ten tvoj "podrobný štatistický výskum".... Percentuálne zastúpenie je v každom regióne je priamo ´umerné náboženstvám ktoré sa ako v danom regióne vyskytujú. By som rád videl stránky z ktorých ideš tieto štatistiky... Ak sa robili na vzorke v USA logicky tam bude majorita evanjelikov... Ja viem, že sa vám to kreténom číta ťažko, ale v indonézii sa najviac po smrti stretávajú s Budhom, na blízkom východe s Mohamedom a od každého chce niekto niečo iné. Ale toto ti vysvetlujem zbytočne, pretože v tvojej hlave ešte aj posmrtný zážitok je naozaj posmrtným až keď to ty schváliš takže pretočiť si v nej ako je to so štatistikami je najmenší problém....
ouuuu tak ale s tymto uz nesuhlasim je jasne pisane ze ludia po smrti spia a cakaju na 2. prichod Krista ... je par vynimiek ... pismo spomina Enocha ktoreho Boh zobral k sebe pricom ho smrt nezastihla neviem teraz z hlavy dalsich ... kazdopadne to boli velke vynimky a dovod ? pretoze sa zalubili Bohu
@karlotiskot Daj si do google alebo na youtube "testimonies of heaven" alebo man in heaven/hell a vyhladá ti to to o čom píšem. O žiadny regionálny pojem sa nejedná.
A prečo potom nie sú na internete ale ani v literatúre známe príbehy neba u iných náboženstiev ? Nemajú prístup k internetu a masmédiám ?
@tomas55555 Si kokot alebo sa hráš na nejakého? Keď sú tvoje hlavné stránky godisreal a godsupdate tak sa nečuduj, že vidíš iba evanjelické svedectvá kreténe. Ale nehraj sa na štatistu prosím ťa so svojím dojmom...
@karlotiskot Opakujem ti ešte raz, čítaj pozorne! Dal som do vyhladáčov google a youtube "man in heaven" alebo "testimonies of heaven" takže o akých stránkach godisreal a godsupdate tu hovoríš ? Nič spojené s evanjelizmom som do vyhladávača nedával.
"ouuuu tak ale s tymto uz nesuhlasim je jasne pisane ze ludia po smrti spia a cakaju na 2. prichod Krista"
Spia len ich fyzické telá ale ich duše sú nažive.
"... je par vynimiek ... pismo spomina Enocha ktoreho Boh zobral k sebe pricom ho smrt nezastihla neviem teraz z hlavy dalsich ... kazdopadne to boli velke vynimky a dovod ?"
asi máš na mysli Henocha ? Lenže jeho tiež smrť zastihla.
Kniha Genezis 5:23
Všetkých Henochových dní bolo tristošesťdesiatpäť rokov.
Ako inak vysvetlíš to že Ježiš saa rozprával s Mojžišom a Eliášom ked oni v podstate nemali byť medzi živými ale mali byť v stave nevedomosti až do posledného súdu ?
@tomas55555 Si fakt tak blbý, že si neuvedomuješ ako sa to heaven nazýva len v kresťanstve a keďže hladáš v angličtine nachádza ti hlavne evanjelické svedectvá, pretože v USA sú najrozšírenejší a zároveň najradikálnejší evanjelici? Ako pre toto sa tu s tebou odmieta o tom mnoho ludi bavit. Pretoze základné súvislosti ti tu musí vysvetlovať ako 6 rocnemu decku clovek.
bol som v kóme, svetelná bytosť mi oznámila, že ešte nie som pripravený a musím sa vrátiť...neskôr som pochopil čo to všetko znamenalo...
o evanjelickom bohu som ešte nepočul, je iba jeden jediný a to je Trojjediný Boh Stvoriteľ všetkého a všetkých...všetci ostatný sú falošný, tak isto ako aj ich viera...
kto neverí v pravého Boha, verí v diabla....to, že som bol v nebi nebola fikcia, nikdy nikde som také niečo nevidel, môj život sa obrátil k láske, môj duša plesá a raduje sa, že našla konečne pokoj, k tomu všetkému mi dopomáha aj ružencová Panna Mária, ktorá vyprosuje milosti pre mňa u svojho Syna...
okrem iného práve teraz sa veľa zázrakov deje na strednom východe, kde sa zjavuje Ježiš Kristus moslimom a tí konvertujú k nemu...
videl už niekto zjavenie alaha, budhu, evanjelického boha?
ak hej dajte mi link rád si to pozriem na nete, alebo prečítam...
@tomas55555 velmi jednoducho Kristus je zivy boh on moze vsetko tak ako ozivil mrtveho zo spanku moze s nimi aj rozpravat podla svojej vole .... netvrdim ze priam spia ale pise sa o tom akoze to je nieco ako spanok rozhodne nikto nieje v nebi a uz vobec nie v pekle (ktore neexistuje je len priepast do ktorej tesne pred 2 prichodom anjel na prikaz Boha vhodi kluc...) i ked tieto nove preklady ho spominaju mysli sa s tym odplata pre odsudenych po 2. prichode budu horiet ale nakoniec zhoria a dostihne ich vecna smrt preto sa tejto prvej nemame bat ... ak mas zaujem poslem ti perfektne zdroje na tuto temu
@palec223 OMG, ty uz jeb fakt na to Pozri si moje komentare v Tomaskovom fore o pekle Tam som dokazal, ze krestanstvo a biblia je dielo psychologickeho podvodu Na dalsieho magora v dalsom fore uz nemam naladu
Však si to pozri, máš tam 33 svedectiev neba u evanjelikov. Tých svedectiev neba/pekla existuje ovela viac, doposial sa mi ich podarilo zistiť okolo 80. Daj si napríklad do google a youtube "man in heaven" alebo "testimonies of heaven". Podotknem že u katolíkov som svedectiev o nebi našiel zhruba do 15, kým u katolíkov zatial okolo 80, čo je prevaha 80:15.
@tomas55555 Ale dokazal Ja za to nemozem, ze si prilis jebnuty na to aby si tomu pochopil Ved teba tu maju vsetci za hlupaka a cvoka a uz ani na tie tvoje bludy nereaguju. Keby si bol normalny, tak sa nad tym zamylis
@tomas55555 nemam az tak nacitane (zo zahadnych pricin sa vyhybam citaniu biblie som velmi nedokonali) ale pocuvam tych co nacitane maju .... toto video neodpoveda presne na co si sa pytal ale odpoveda na to co si pisal uplne hore prosim pozri si ho cele
@darksider96 nedokázal, ale spýtam sa ťa to aj tu nech všetci vidia ako zavádzaš a nevieš odpovedať - ukáž mi verše v hinduistických knihách z ktorých Tesla či ostatní vynálezcovia vyrobili svoje stroje, a tiež vysvetli ako im tieto verše dopomohli k výrobe týchto strojov.
@palec223 Tak teda začni čítať Bibliu a presvedč sa na vlastné oči a nebud závislí od toho čo hovoria ostatní, pretože ostatní sam ôžu mýliť a musíš to byť ty sám ktorí si to na základe Písma overíš či hovoria pravdu alebo nie.
@tomas55555 V tvojom fore o pekle som ti to vysvetloval a dal som ti tam aj clanky kde mas pisane ako cirkev sirila krestantvo nasilim a genocidou a to ake je to dielo psychologickej manipulacie a aj veci priamo spochybnujuce Bozstvo Krista, Navyse v nich mas aj odkazy na zdroje Ci chces alebo nie, tak kazdy kto si precita tu diskusiu da za pravdu mne A jediny kto tu zavadza si ty Poslednym komentom som ti dokazal, ze si sa mylil (alebo si zavadzal) v tom o com sme na zaciatku diskutovali Ale psychicky choremu cloveku ako si ty sa to ani neda vysvetlit. Ako pre toto tu s tebou odmieta diskutovat mnoho ludi. Pretoze zakladné suvislosti ti treba vysvetlovat ako uplnemu dementovi alebo decku.
Dal som ti historické zdroje ktoré dokazujú že krestanstvo sa do Europy nerozšírilo násilím. Násilne pretláčanie viery nastalo až v stredoveku, no vtedy už bolo krestanstvo dávno rozšírené po celej Europe.
" a aj veci priamo spochybnujuce Bozstvo Krista,"
Lenže prekrútené názory na nejakej stránke neznamenajú dokaz.
A neodbočuj zasa od témy, vyzval som ťa aby si dokázal na veršoch z Véd ako skrze ne vynálezcovia vynašli svoje stroje. Tak vieš na to odpovedať alebo nevieš ? Nemá zmysle túto otáznku ignorovať.
"Dal som ti historické zdroje ktoré dokazujú že krestanstvo sa do Europy nerozšírilo násilím. Násilne pretláčanie viery nastalo až v stredoveku, no vtedy už bolo krestanstvo dávno rozšírené po celej Europe"
Ty si jebnuty? Cital si to vobec? Ja som ti dal zas historicke zdroje ktore dokazuju, ze krestanstvo sa rozsirovalo uz nazaciatku nasilim a nie v stredoveku. Tvoje zdroje sa nedaju povazovat za relevantne ako si to dokazal aj v tomto fore a @karlotiskot ti to vyvratil.
"Lenže prekrútené názory na nejakej stránke neznamenajú dokaz."
To nie su nazory ale fakty ty jebo Jediny kto tu zaklada na niekoho nazoroch svoje tvrdenia si len ty
"A neodbočuj zasa od témy, vyzval som ťa aby si dokázal na veršoch z Véd ako skrze ne vynálezcovia vynašli svoje stroje. Tak vieš na to odpovedať alebo nevieš ? Nemá zmysle túto otáznku ignorovať."
Hmm, ja uz nevladzem s tebou diskutovat 0_0 To je ako keby som hadzal hrach na stenu Ludia, aky to ma zmysel? Najlepsia by pre teba bola fakt eutanazia lebo si uz uplne v pici a len skodis svetu
"Ty si jebnuty? Cital si to vobec? Ja som ti dal zas historicke zdroje ktore dokazuju, ze krestanstvo sa rozsirovalo uz nazaciatku nasilim a nie v stredoveku. Tvoje zdroje sa nedaju povazovat za relevantne ako si to dokazal aj v tomto fore a @karlotiskot ti to vyvratil."
Ty si mi nedal žiaden odkaz na historický zdroj, dal si len tvoje pseudo tvrdenie. Ale uved mi teda ten zdroj ktorý dokazuje že sa krestanstvo na začiatku rozširovalo násilím.
"Hmm, ja uz nevladzem s tebou diskutovat To je ako keby som hadzal hrach na stenu Ludia, aky to ma zmysel? Najlepsia by pre teba bola fakt eutanazia lebo si uz uplne v pici a len skodis svetu"
Ok, túto odpoved beriem ako dokaz že nevieš na to argumentovať.
@tomas55555 OMG, vzdy mi odpisujes v neskorych nocnych hodinach ako nejaky maniak ty kks Este ze som dnes dlho hore a mam cas sa ti venovat
"Ty si mi nedal žiaden odkaz na historický zdroj, dal si len tvoje pseudo tvrdenie. Ale uved mi teda ten zdroj ktorý dokazuje že sa krestanstvo na začiatku rozširovalo násilím."
Tie clanky v ktorych boli aj linky na zdroje bolo co? A naco to rozoberas zas v dalsom fore?
"Ok, túto odpoved beriem ako dokaz že nevieš na to argumentovať."
Ja neviem argumentovat? Nie je to nahodou opacne? A nevysvetloval som ti to uz v tom tvojom prijebanom fore o pekle ty jeblington? 0_0 To si az taky jebnuty, ze si tu moju odpoved nedokazal pochopit? Co chces vlastne vediet? Comu nedokazes pochopit? Ja nevidim do tej tvojej pometenej hlavy a nechapem co este stale odomna akoze chces? To ti nestacila ta moja odpoved a nezlomne argumenty ktore som pouzil na tie tvoje dalsie dristy? Fakt, ty si uz beznadejny pripad
@tomas55555 aj si si to video pozrel ? on cita verse priamo z biblie ... vidim ze patris medzi pomylenych a vecne neveriacich v pravdu nemam s tebou viac o com pisat
Myslis si ze tesla zverejnil resp. vypustil do eteru to ako skrze Ved vynasiel svoje revolucne myslienky? Ak by to aj urobil, tak vedecka obec, ktora je zvacsa ateisticka by pozerala na neho ako na blazna. A navyse toto iste mozes povedat aj o napr. spolocnosti Coca-Cola ze ako prisla na tu svoju recepturu tohoto oblubeneho napoja alebo o spolocnosti pocitacoveho priemyslu Apple Inc atd... Myslis, ze by ti taky apple povedal ich presny postup na to v com spociva ich uspesnost vo vyrobe a vyvoji osobnych pocitacov Macintosh a ich programoveho vybavenia, vyroba a vyvoj smartfonov iPhone, tabletov iPad atd? Nebud smiesny
@54 Navyse Tesla bol materialista a nerobil to pre dobro ludstva ale vyuzival Vedy pre svoje sebecke a materialisticke ucely a pre svoj vlastny prospech
bratia a sestry! do neba vedie tŕnistá cesta. uvodom som nechcel byť ironicky, ani sentimentalny, ale pravdivý. je jedno, či jestvujú alebo nejestvujú svedectvá o pobyte v nebi. to nerieš. buduj si vzťahy na zemi, aby raz, keď všetko opustíš, bol si vyrovnaný v mysli aj s touto otázkou a ver, že nie každy je s tým stotožnený všetko sú to zaručené výmysly. pred svojim narodenim nejestvuješ, lebo vznikneš prostrednictvom matky a otca, kde Boh ti vdýchne nesmrteľnú dušu. je to logické, vyvíja sa len živý plod, mrtvy sa nevyvíja, nemá ako. priprav sa na pozemskom živote tak, aby si si bol stotožnený a pravdivý k sebe samému. nehľadaj nijaké svedectvá. kašli na to. každy den je pre teba výzva a šanca byť lepším. nič viac nepotrebuješ. tak ako hovorí pán farár kuffa, že treba konať zásadne tzv 3D. dať druhým dobro. nič viacej nepotrebuješ. skús sa nad tým zamyslieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
úžasné
Píšem podobnú knihu o ľuďoch, ktorí umreli a nemali žiadny posmrtní zážitok. Dúfam, že ľudí presvedčí ako život nemá absolútne žiadny zmysel!
Verím že kresťanský Boh to zariadi tak že ked niekomu zjaví víziu neba tak sa postará o to aby sa to dotyčnej osobe utkvelo v pamäti. U osôb ktore vyznavaju iné náboženstvo si myslím že zážitky neba mať môžu, no prestanú si na ne pamätať, očividne sa v tomto prípade jedno len o halucinácie mozgu a nie o Božie videnie. To by vysvetlovalo aj to prečo je tak málo zážitkov neba u ludí z iného náboženstva než krestanstva.
Tamtí čo mali zážitok boli v tom čase evanjelici. Ked si skúsiš urobiť podrobnú štatistiku kto všetko mal zážitok z neba, tak vyše 75% tvoria evanjelici, kým katolíci tvoria asi tak do 20%, čo je samo o sebe podozrivé prečo to činí len do 20% ked je 50% z krestanov katolíkov.
Ja verím, že ponožky vymyslel satan, vyvráť mi tento "argument" ... - presne takto vidím tu stupiditu čo si napísal a prekrútil ju tridsať rázy aby aj medzi stupiditami dávala zmysel...
A prečo potom nie sú na internete ale ani v literatúre známe príbehy neba u iných náboženstiev ? Nemajú prístup k internetu a masmédiám ?
"ouuuu tak ale s tymto uz nesuhlasim je jasne pisane ze ludia po smrti spia a cakaju na 2. prichod Krista"
Spia len ich fyzické telá ale ich duše sú nažive.
"... je par vynimiek ... pismo spomina Enocha ktoreho Boh zobral k sebe pricom ho smrt nezastihla neviem teraz z hlavy dalsich ... kazdopadne to boli velke vynimky a dovod ?"
asi máš na mysli Henocha ? Lenže jeho tiež smrť zastihla.
Kniha Genezis 5:23
Všetkých Henochových dní bolo tristošesťdesiatpäť rokov.
Ako inak vysvetlíš to že Ježiš saa rozprával s Mojžišom a Eliášom ked oni v podstate nemali byť medzi živými ale mali byť v stave nevedomosti až do posledného súdu ?
o evanjelickom bohu som ešte nepočul, je iba jeden jediný a to je Trojjediný Boh Stvoriteľ všetkého a všetkých...všetci ostatný sú falošný, tak isto ako aj ich viera...
kto neverí v pravého Boha, verí v diabla....to, že som bol v nebi nebola fikcia, nikdy nikde som také niečo nevidel, môj život sa obrátil k láske, môj duša plesá a raduje sa, že našla konečne pokoj, k tomu všetkému mi dopomáha aj ružencová Panna Mária, ktorá vyprosuje milosti pre mňa u svojho Syna...
okrem iného práve teraz sa veľa zázrakov deje na strednom východe, kde sa zjavuje Ježiš Kristus moslimom a tí konvertujú k nemu...
videl už niekto zjavenie alaha, budhu, evanjelického boha?
ak hej dajte mi link rád si to pozriem na nete, alebo prečítam...
A ako vysvetlíš podobenstvo o Boháčovi a Lazárovi ?
"videl už niekto zjavenie alaha, budhu, evanjelického boha?
ak hej dajte mi link rád si to pozriem na nete, alebo prečítam..."
wonderreality.org/wp-content/uploads/2017/12/Heaven-33-Stories-version-for-WR-website.pdf
Však si to pozri, máš tam 33 svedectiev neba u evanjelikov. Tých svedectiev neba/pekla existuje ovela viac, doposial sa mi ich podarilo zistiť okolo 80. Daj si napríklad do google a youtube "man in heaven" alebo "testimonies of heaven". Podotknem že u katolíkov som svedectiev o nebi našiel zhruba do 15, kým u katolíkov zatial okolo 80, čo je prevaha 80:15.
Podotknem že u katolíkov som svedectiev o nebi našiel zhruba do 15, kým u katolíkov zatial okolo 80, čo je prevaha 80:15.
????
Podotknem že u katolíkov som svedectiev o nebi našiel zhruba do 15, kým u protestantov zatial okolo 80, čo je prevaha 80:15.
Dal som ti historické zdroje ktoré dokazujú že krestanstvo sa do Europy nerozšírilo násilím. Násilne pretláčanie viery nastalo až v stredoveku, no vtedy už bolo krestanstvo dávno rozšírené po celej Europe.
" a aj veci priamo spochybnujuce Bozstvo Krista,"
Lenže prekrútené názory na nejakej stránke neznamenajú dokaz.
A neodbočuj zasa od témy, vyzval som ťa aby si dokázal na veršoch z Véd ako skrze ne vynálezcovia vynašli svoje stroje. Tak vieš na to odpovedať alebo nevieš ? Nemá zmysle túto otáznku ignorovať.
Ty si jebnuty? Cital si to vobec? Ja som ti dal zas historicke zdroje ktore dokazuju, ze krestanstvo sa rozsirovalo uz nazaciatku nasilim a nie v stredoveku. Tvoje zdroje sa nedaju povazovat za relevantne ako si to dokazal aj v tomto fore a @karlotiskot ti to vyvratil.
"Lenže prekrútené názory na nejakej stránke neznamenajú dokaz."
To nie su nazory ale fakty ty jebo Jediny kto tu zaklada na niekoho nazoroch svoje tvrdenia si len ty
"A neodbočuj zasa od témy, vyzval som ťa aby si dokázal na veršoch z Véd ako skrze ne vynálezcovia vynašli svoje stroje. Tak vieš na to odpovedať alebo nevieš ? Nemá zmysle túto otáznku ignorovať."
Hmm, ja uz nevladzem s tebou diskutovat 0_0 To je ako keby som hadzal hrach na stenu Ludia, aky to ma zmysel? Najlepsia by pre teba bola fakt eutanazia lebo si uz uplne v pici a len skodis svetu
"Ty si jebnuty? Cital si to vobec? Ja som ti dal zas historicke zdroje ktore dokazuju, ze krestanstvo sa rozsirovalo uz nazaciatku nasilim a nie v stredoveku. Tvoje zdroje sa nedaju povazovat za relevantne ako si to dokazal aj v tomto fore a @karlotiskot ti to vyvratil."
Ty si mi nedal žiaden odkaz na historický zdroj, dal si len tvoje pseudo tvrdenie. Ale uved mi teda ten zdroj ktorý dokazuje že sa krestanstvo na začiatku rozširovalo násilím.
"Hmm, ja uz nevladzem s tebou diskutovat To je ako keby som hadzal hrach na stenu Ludia, aky to ma zmysel? Najlepsia by pre teba bola fakt eutanazia lebo si uz uplne v pici a len skodis svetu"
Ok, túto odpoved beriem ako dokaz že nevieš na to argumentovať.
"Ty si mi nedal žiaden odkaz na historický zdroj, dal si len tvoje pseudo tvrdenie. Ale uved mi teda ten zdroj ktorý dokazuje že sa krestanstvo na začiatku rozširovalo násilím."
Tie clanky v ktorych boli aj linky na zdroje bolo co? A naco to rozoberas zas v dalsom fore?
"Ok, túto odpoved beriem ako dokaz že nevieš na to argumentovať."
Ja neviem argumentovat? Nie je to nahodou opacne? A nevysvetloval som ti to uz v tom tvojom prijebanom fore o pekle ty jeblington? 0_0 To si az taky jebnuty, ze si tu moju odpoved nedokazal pochopit? Co chces vlastne vediet? Comu nedokazes pochopit? Ja nevidim do tej tvojej pometenej hlavy a nechapem co este stale odomna akoze chces? To ti nestacila ta moja odpoved a nezlomne argumenty ktore som pouzil na tie tvoje dalsie dristy? Fakt, ty si uz beznadejny pripad
Myslis si ze tesla zverejnil resp. vypustil do eteru to ako skrze Ved vynasiel svoje revolucne myslienky? Ak by to aj urobil, tak vedecka obec, ktora je zvacsa ateisticka by pozerala na neho ako na blazna. A navyse toto iste mozes povedat aj o napr. spolocnosti Coca-Cola ze ako prisla na tu svoju recepturu tohoto oblubeneho napoja alebo o spolocnosti pocitacoveho priemyslu Apple Inc atd... Myslis, ze by ti taky apple povedal ich presny postup na to v com spociva ich uspesnost vo vyrobe a vyvoji osobnych pocitacov Macintosh a ich programoveho vybavenia, vyroba a vyvoj smartfonov iPhone, tabletov iPad atd? Nebud smiesny
» www.posmrtnyzivotexistuje.sk/...