@kierkegaard Je to tvoj názor, nikto nemá ísť prečo do teba kvôli tomu...
Smial som sa zo začiatku veľmi, myslím, že to bolo hneď prvé ich video, ale neskôr to už začalo byť ohrané, aj keď ako príbeh a celá paródia na bibliu je to skvelé!
Keď si zoberiem že podľa kresťanskej viery je jediná"správna"viera kresťanská a ty sa smeješ na fejku nejakej sekty, nevidím dôvod prečo by si mala ísť do pekla...
Kedy si v to verila zato by si išla do pekla...
Gabo mal stand-up o tom že je svedok liehovov už asi 2-3 roky dozadu... a asi sa mu to tak zapáčilo, že si z toho spravil side project. Ale je to dobré, pozriem si občas.
To fakt som este nevidel no to je v pici musim to zacat sledovat ja som pocul ten nazov uz par krat ale nevedel som ze su aj videa na youtube reku to iba tak proste niekedy toto pomenovanie vymyslel a hotovo
Aj ja sa na nich smejem a ako parodia fajn -samotny archnalej Gabrilej je veriaci a berie veci s humorom len v niektorych videach mi pridu parodovane vyrazy az moc umele, kedze je samozrejme, ze niektore veci napodobnit nejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Smial som sa zo začiatku veľmi, myslím, že to bolo hneď prvé ich video, ale neskôr to už začalo byť ohrané, aj keď ako príbeh a celá paródia na bibliu je to skvelé!
Kedy si v to verila zato by si išla do pekla...
@9 Slopkovia Liehovovi je o dost lepsie veru