vycitky nemam.... ked uz mam tak je to tak raz za pol roka a potom to uz stoji za to a vzdy je to len jeden dovod ...inak som celkom odmerana voci takym veciam a dost mi to pomaha..pretoze vycitky su blbost je to destruktivne a zbytocne
Ak aj mam kvoli niecomu vycitky, snazim sa ich cim skor zahladit . Beriem ich na vedomie, pretoze principialne, ak vobec vznikla nejaka vycitka asi ma nejaky dovod, nieco sa vo mne akosi ozvalo, cize ma opodstatnenie sa nou zaoberat. Niektore bohuzial aj po dlhsom vnutornom prerozpravani sa so sebou samym, akosi nevyprchaju. Ponechavam ich ako otvorene a nevyriesene. Problemom byva, ked taketo vycitky podmienuju vznik depresie a to navyse oneskorenej, kde uz nie je mozne urcit pricinu z ktorej vzisla. A tak sa to potom hromadi v podvedomi a myslim si, ze to byva casto zdrojom depresii ako takych, aj ked vecsinou sa vyskytuju zrejme depresie exogenne, cize vychadzaju z vonkajsich okolnosti, udalosti. Preto si myslim, ze vycitky svedomia treba vyriesit hned in situ kedy sa vyskytnu, neodkladat ich, akosi si ich kognitivne zmanipulovat na svoj prospech . Tym nechcem povedat, aby sme voci sebe neboli uprimny. Pretoze najvecsi klam, je sebaklam . Proste v ramci moznosti si to vykompenzovat so samym sebou, pripadne s dotycnou osobou. Ovsem pokial teda je mozne si to s danou osobou vydiskutovat a tiez, ci sme ochotny podstupit urcite riziko spajajuce sa s odlisnym nazorom, voci ktoremu v danej chvili mozno nebudeme mat argumenty
Neviem, ci su to zrovna vycitky svedomia, ale stava sa mi obcas, ked sa mi naozaj nechce ucit, ze sa zjavi akysi taky vnutorny nepokoj, ze takto to nema byt (chyba v matrixe). Inak je moje svedomie dost kludne
ja mam zo vsetkeho zleho a preto sa snazim nerobit a nehovorit nic zle ale aj ked nieco male zle poviem o niekom potom si to tyzden vycitam ze co som to spravila
Kôli svojej lenivosti, nepevnej vôle, hnusnému správaviu k ludom ktorých si vážim a mám ich rada ale ja asi viac viem dat na javo city na chate ako tak v normálom živote lebo nechodím z nikím vonku nemám partiu v škole ledva že dakedy dačo prehovorím dost ma to mrzí...dalej kôli tomu že si poviem budem sa správat vzorovo a budem šírit len dobro len akosi sa mi ani to nedarí...a musím sa priznat že aj kôli svojej nadržanosti ...a kôli Bohu lebo ho týmito skutkami najviac raním a je mi to ľúto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ach jaj
v prvom momente si neuvedomujem čo za kravinu som spravila. uvedomím si to až vtedy keď je už neskoro...
ale nad tým sa radšej nebudem zamýšľať, nemá to zmysel...
Preto ma mrzí, čo všetko som natárala a aj keď to v zásade nemyslím zle, väčšina ľudí sa cíti dotknuto už len pri mojom krivom pohľade.
Thumbs Up. As same as you.