Mňa trápi táto spoločnosť medzi kt. musím chodiť deň čo deň a počúvať tie dnešné moderné názory na svet...Trápi ma že sa musím pozerať na tie trosky kt. zmysel života je ožrať sa každý piatok v meste, pretiahnuť nejaké chudery a potom o tom básnia celý ďalší týždeň ...Taktiež ma trápia učitelia v škole kt. sa hrajú na neviem ako morálnych a zásadových...pokrytci.... Ďalší čo ma štvú sú chalani z mojej bývalej partie kt. reči ma už začínajú srať...Počúvať stále ako sa ožrali niekde na metalovom koncerte ....skákali a krútili dokola hlavami ako nejaká pojašená zver s epileptickým záchvatom...Ach ...Raz sa na to všetko vyseriem a zruším kontakt asi s každým lebo v poslednej dobe ma ľudia strašne moc iritujú ...ale fakt že moc ....Vďaka bohu za víkendy kedy môžem byť sám so sebou alebo s priateľkou a nemusím počúvať hentaké primitívne reči a zážitky...
...hej, aj mňa v poslednej dobe strašne vytáčajú ľudia, hlavne tí, ktorí sú presvedčení, že sa majú najhoršie na svete a nikto nemá také problémy ako oni, a pritom je v ich moci to zmeniť...
@sugy1 neboj gramatiku ja viem, ale ja si robim vacsinu to co ja chcem a ako chcem aj pisem ako chcem to je taka moja dobra aj zla vlastnost keby vidis ako zo mna slovencinarka šalela aj ked vedela ze ja to vsetko viem aj tak som pisal po svojom
@flysser vsak to ti neberiem.... mne to je jedno len raz sa stazuje na tuto dobu raz na tu a vcera akurat isiel daky dokument a ona tam vsetko chvalila
Mňa serie že keď sa tu rieší nejaká problematika a nejaka téma sa kompletne venuje čisto len tej problematike objavia sa isté individuá ktoré aby sa zastali tejto problematiky z dôvodu že im do ideológie nezapadá tak sa snažia obrátiť tému na opačný problém ktorí sa nerieší...
so svetovym problemom nepohnes, tak naco sa o to vobec snazit?
Hlupakovi nevysvetlis, ze je hlupy, budes to skusat dalej? Staci mu ustedrit jednu bolavu, bezcharakternu poznamku a bud pohcopi, alebo nech sa topi dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
najväčší problém? ako to všetok zvládnem
lenže inak tvoja babka má v niečom aj pravdu. a ver mi, nikdy sa neštvi na starších, ja to už ľutujem
ov nepisem skoro nikdy a jedno co mi kto hovori...
v pohodicke mucko pis si ako ti zobak narastol.
A ludia, vám chcem povedať, téma je SVETOVÝ problém, a vy tu píšete o niakom jednom človekovi...
Ten nadpis je ironicky kazdy povazuje nieco ine za svoj svetovy problem (svoj svet=svoje okolie a vl. problem)
Hlupakovi nevysvetlis, ze je hlupy, budes to skusat dalej? Staci mu ustedrit jednu bolavu, bezcharakternu poznamku a bud pohcopi, alebo nech sa topi dalej
moj navečší problém - španielčina