Mohli by ste mi už niekto vysvetliť čo znamená to poondiaté slovo SWAG ? So sestrou sa hádam, podľa nej to znamená, že niekto má ten jeden určitý štýl (like a Bieber a ostané sračky) podľa mňa to je štýl jednotlivca, podľa mňa to znamená že má každý sv
je to strašne protivný útok, ktorý neznášam, keď na mňa dakto vyšle, pretože mi to zvýši útok, ale zároveň aj zmätie, takže akonáhle mi zas vyskočí "it hurt itself in its confusion", tak mi to ublíži viac, ako bežný útok, ktorý má na svedomí len zmätenie
slovo ktore 90% pouzivatelov nema sajnu co to je,ale pisu to vsade lebo to teraz letí.mam doslovne alergiu na toto slovo,ked neviem čo to je tak držím piču a nepišem si to pod profilovky predsa.Ale pre vacsinu ludí to znamena obtiahnute skinny jeans,snapback,mikina chicago bulls a boty nike -jordany tak sa mi to zdá ,ked uz tak ,myslim ze swag je o originalnosti ,no ked si clovek da nieco fájn originalne tak je automaticky mimo ,gay,etc.
"svúééég" je slovo ktoré dobre znie (aspoň si to myslia tí ktorí to používaju) a vyjadruje celkovo mámfpičistický postoj (aj to si len myslia lebo to vyjadruje úplné hovno)
proste len nové slovo ktoré používa určitá skupina dokrútených ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
to nechcem vedieť,čo s tebou robí slovo klitoris
Spermia,penis,semenovod,vajcovod,vagina,swag aspoň niečo z toho okrem tých posledných dvoch ?
žaluď a predkožku tiež a ešte močová trubica,prostata....a už si nespomínam
a k teme : swag is for boys, class is for men...
lebo veľa birdzákov nemá swag
myslíš si,že to neexistovalo predtým,ako niekto vymyslel také stupídne pomenovanie niečoho abstraktného ?
a?
očividne si nepochopil
proste len nové slovo ktoré používa určitá skupina dokrútených ľudí
otvor si slovnik a nepytaj sa picoviny