zapalovanie sviecok nie je zbytocne,pretoze akonahle zapalite sviecku na hrobe mrtveho,ste su ho akoby uctili,a davate tým najavo,že ste na tu ,,mrtvolu" nezabudli je to proste tradicia
@janehonda bez Jurka? AAAAA! koho môže napadnúť taká hlúposť! bez Jurka NIKTY! Pekne si počkáš dosť dlhú dobu, a potom budeš plakať že tu niesom s diviakom Jurkom!
Mne to ale absolutne nepride zbytočne... je pekne si spomenuť a nie len počas tychto sviatkov..chodim každy rok a chodiť aj vždy budem ... z vlastneho presvedčenia...čo sa týka kamienkov a sviečok maš to za jedno ked sviečka dohori a vyhodiš ju neznamena to že na toho kto už nie je medzi nami stale nemysliš a ano modlim sa...@scandalous ja to robim
Naši boli v sobotu a v nedeľu a keďže odchádzali doobeda, kedy som ešte spala, tak som s nimi nešla a už ani nepôjdem (a v podstate je to prvý rok, čo som s nimi nešla). A vlastne...načo Nikoho z tých ľudí, kam oni chodia, nepoznám.
A keď mi niekto zomrie (čo bude dúfam až a veľa, veľa rokov), tak budem chodiť k jeho hrobu zapaľovať sviečky a "rozprávať sa" s ním kedykoľvek, nielen v tomto období.
@warhawk hahha doriti najlepsi vtip aky som kedy pocula....ty ze budes niekomu chybat??nenamyslas si trosku??? si chudak...myslis si ze talkto si najdes na birdzi priatelov??aj keby si odisiel,neboj v nasich pamätiach zostanes...ale ako jeden z tých hlupakov
@janehonda Takže... Po prvé: hovor za seba. Po druhé: ja tu nehladám priatelov, mne stačí diviak Jurko, ja sa snažím ukázať ludom, ako sa má žiť... a po tretie: Kto ty dal právo posudzovať ma?Vieš, nie každý je taký kokot ako ty, čo mu niekto napíše že je chudák a on tomu hned uverí, len sa pochval čé sa ty stalo ,)
@warhawk akop sa ma zit???takmer v kazom komente sa spomina lajno a diviak jurko...ak nehladas kamosov nemusis ani chodit na birdz lebo tu sa neriesia prasce...a chces mi povedat ze ty ludi neposudzujes???nikdy v zivote si si o níkom nic nemyslel??? a az budem moct zalozit novu temu tak sa ludi opytam aky maju nazor na teba...urcite si viacej ludi vsimlo teba a toho tvojho zahovneneho JURA!
@janehonda HAhahaaaaaaaa... Toto ma pobavilo lol... tak teda: podla teba sa nemalo žiť v divočine, alebo v lese? kde sa podla teba človek narodil? v prírode! tak tam má aj žiť! a čo je na diviakovy Jurkovy? ( NIE JUROVY!!!) a lajno? čo máš proti lajnu? vieš kolko je tam živín? keby človek žil tak, ako sa má žiť , tak by lajno žral ty kurwa, a to by ty došlo keby si zapojila to, čo máš v hlave! A nehovorím že som si o nikom nikty nič nepomyslel, ale neposudzujem ho! ked si niekto ako ty myslí že je niaky IN alebo aké somariny si to vy moderní ludia myslíte, tak si pomyslím čo to je za kokota, ale nechám ho v tom a nič mu nepoviem!!!!
@janehonda a čo si myslíš o birdze? si myslíš že je to pre mna životne dôležité? kludne nech my dá admin aj BAN ma to netrápi, ja sa len snažím ukázať ludom ako sa má žiť do piče! určite nie tak ako ty si myslíš že ked napíšeš že dalšia anketa bude o mne že sa zblázdnim lebo si o mne týto tu zasraný kokoti niečo pomyslia! Takto presne sa žiť nemá kurwa jebnutá, nechci vedieť čo ta čaká po smrti! A ver či never ale po tom čo som tu dnes písal ty môžem odprisahať aj ked sa to nezdá, že minimálne 10 ludí bude žiť tak ak sa má!Moždno nie teraz ale o 10 rokov im to dojte!
@janehonda áno mám! v kríkoch dom! aj ked mám 2 500 eur mesačne, načo su my kusi papierikov? a čo ty? tu je príklad typickéhoprimitívneho človeka, ked niekto žere lajno tak hovorí že je idiot ( a zas niekoho posudzuje) ale keby že žiješ tak, jak sa má, tak by si si aj ty zadovážila Jurka, ved uvidíš po smrti !
@janehonda no a koho to podla teba trápi moždno tak tvoju prijebanú smradlavú hlavu , a tu nejde o to kdo si čo myslí že ako sa má žiť, to nezmeníš myslením, na planéte Zem sa má žiť tak ako žijem ja! a povec niesi tu ta zla a sprosta? zato že ty povie 1000 ludie že nie, to neznamená že to je pravda.
@warhawk ked si taky aky si preco sa na svopju pracu nevyseres???stan sa rolnikom,budes zbierat lesne plody,lovit lesnu zver a ryby...budes chodit obleceny v tom co ti da priroda...medvedi kozusok...zadovazis si kravicku a budes pit mliecko.....
stale si neodpovedal na otazku...nahodou mna to zaujima...alebo snad nevies na nu odpoved???
@janehonda aku otazku? a neboj sa, aj taký život mám v pláne, len potrebujem peniaze na taký program, ktorý dokážeza 13 hodín vyhladať IP adresu, a som zvedavý ked prídem za tebou aj s Jurkom, či budeš mať takú velkú papulu ako máš teraz...
@janehonda a prosím ta netrep tu zase tie pičoviny s tým som aký som, lebo ja to myslím trošku inak nie akoto myslíte vu v tom vašom imidžáckom svete...
@warhawk Ok , už by sme to mali nehať tak, prispôsobme sa viacerím ludom čo tu chcú písať o dušíčkach, ved každý má svoj názov, (aj ked ten môj je pravdivy ) tak nehajme to tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A inak-robím to z povinosti pretože tých ludí-moju rodinu-som ani nepoznala a modliť sa pritom ?? A to už kto robí ?
no napriklad moja babka ked bola pri svojej mame sa modlila..akoze nieze otcenas alebo tak.no proste nejak prehovarala k bohu..
@warhawk vela stastia
A keď mi niekto zomrie (čo bude dúfam až a veľa, veľa rokov), tak budem chodiť k jeho hrobu zapaľovať sviečky a "rozprávať sa" s ním kedykoľvek, nielen v tomto období.
a ty si o mne myslis ze ja som tu tak zla a sprosta...bohuzial ja si to myslim o tebe a JUR /K/ OVI!
stale si neodpovedal na otazku...nahodou mna to zaujima...alebo snad nevies na nu odpoved???
Sviecky a kahance su takou putavou ozdobou, svetielka som mal ako maly rad a to mi ostalo rovnako ako vona ihlicia a chryzantem
Ked dnes clovek nejde zapalit tak je uplny kar ...
Pripada mi to tak ze vsetci sa nadrbu naraz na cintorin aby si odbili ten jden den v roku a mali pokoj , mali to zasebou.
Napriklad ja som si na to pripil a spomenul si aj v meste a nie na cintorine.