poznate niekto nejakeho slovenskeho stand up komika? videl som jedne skvele video ale neviem si spomenut kto tam bol ani ako to znova najst.. tak mozno budem mat stastie aspon z vasich tipov
diky za tipy ludia, toto bol nejaky asi 40 rocny chlap v bare vypraval tam nejake story a aj dost nadaval, taky slovensky jimmy carr neviete niekto o koho by mohlo ist?
@flussica Nepoznám nič lepšie ani horšie, všetko čo som doteraz videl, je hlboko, veľmi hlboko na dne stoky a tak by som tiež rád už niekedy konečne videl niečo, čo by mi aspoň pohlo kútikmi úst
@tikalok Vieš, ako sa to vraví pri knihe: Ak si chceš prečítať niečo vážne dobré, nebuď lenivý a napíš to . Nevravím, že s tým súhlasím, veľa dobrých kníh už podľa mňa je.. Ale dobrého Stand Up-u na slovensku (aj v Česku) - ako pramať hovorila - ako šafránu. Tak by to možno stálo za pokus. Potom napíš, kde si sa rozhodol vystupovať, tiež by som sa prišla pozrieť .
poznate niekto aj nejaky klub v BA kde mozte sami prist a dat si svoj standup? je nieco take? popripade si to samozrejme dohodnut s podnikom, ved viete ako to myslim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
No, ak by bola otázka na najlepšie video, asi by som bol ticho, ale nájsť niečo lepšie, ako tamto je asi celkom jednoduché, napríklad:
» www.vii.sk/video/85fnm4fab...
Aby som sa netváril ako hnusný cynik, tak z toho videa zo @7 pochválim vtip s majským kalendárom, ale k zbytku sa radšej nevyjadrím
na silné reči chcem ísť už dlhšie, len teda overiť, či je to aj naživo tak dojemne trápne ako na videu.
môjho bratranca
Šoko je podľa mňa zatiaľ najväčší pán, čo sa slovenskej stand up comedy týka