Ahojte, mám na vlasoch tmavohnedý šampón, normálne mám tiež hnedé, ale trochu svetlejšie. Chcela by som si nechať už pôvodnu farbu, ale neviem ako, keďže mi to vždy rýchlo odrastie a na zvyšku vlasov šampón stále drží. Nemáte s tým skúsenosti? Ako sa to d
prave preto si nefarbim vlasy...ked uz, tak jedine zaujimavou vyraznou farbou, napr. ruzova, ta sa aspon lepsie vymyje...teraz sa uz toho nezbavis a budes musiet bud dofarbovat, ale mat polovicu tmavsiu, polovicu svetlejsiu a cakat
Mala som hnedé vlasy, potom som ich prefarbila na čierne. Chvíľu mi strašne vadilo to, že mi bolo brutálne vidno odrastené.. Ale teraz to už je v pohode Síce mám do polovice hlavy hnedú a od polovice čiernu
@muna ked chces spat svoje vlasy tak musis jedine pockat. ja som tak cakala 3 roky, kym som sa zbavila ciernej a dosiahla som svoju farbu. jedine cas a trpezlivost.
Ach sakra, teraz si môžem hlavu búchať aká som bola blbá a dala si to. Je to fakt hrozné také odrastené. Ešte mám aj dlhé vlasy, takže budem čakať asi veľmi dlho.
Niekde som čítala, že existuje nejaký odfarbovač bez peroxidu, čo neničí až tak veľmi vlasy. Neviete o tom niečo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mala som hnedé vlasy, potom som ich prefarbila na čierne. Chvíľu mi strašne vadilo to, že mi bolo brutálne vidno odrastené.. Ale teraz to už je v pohode Síce mám do polovice hlavy hnedú a od polovice čiernu
Niekde som čítala, že existuje nejaký odfarbovač bez peroxidu, čo neničí až tak veľmi vlasy. Neviete o tom niečo?