myslite ze hip hop zmenil povahu niektorych ludi? vo vasom okoli a tak? napr. vela mojich spoluziakov si zobrali k srdcu komercne hip hoppove texty a zacali fajcit,chodit s partiami a prestali sa ucit. stretli ste sa s tym uz?
ale skor by mi mohol niekto vysvetlit co je HipHoper pretoze ja tomu vobec nechapem...od toho,ze si chlapec zajebe siltovku zo zlatou nalepkou,siroke nohavice tak to nieje...iba si to mysli...
ale myslel som to tak ze si o sebe zacnu mysliet neviem co , ze su pani sveta,ze dievca moze mat kazdeho ,chodia po uliciach ako najvacsi gangstri z westside ,nadavaju kadekomu a tak...
Ja ZDIELAM nazory s dost vela rapovymi pesnickamy, akurat pocuvam kapely o ktorych tvoji spoluziaci ani len nesnivali a tam uz su texty na trochu inej urovni (aj ked obcas tej anarchie a zabavenia sa neuskodi nikomu )
podla mna to nie je v hudbe .......je to do akej partie "spadne" clovek ...ale zase aj hudba moze nieco na tom cloveku zmenit ,to je jasne ......ale tazko povedat ,zalezi od toho ,co cloveka ovplyvni
ano jednoznacne mam komplexy a ty si mi prisiel vhod do rany aby si mi pomohol teraz sa ma uz nezbavis vzdy ked budem mat problem tak sa na teba obratim
ANO ani ich dotycny nemusi naplno pocuvat staci ak to ma clovek [aj akukolvek inu hudbu ] len tak pustene a rozumie tomu [ nie je to v inom jazyku apod. ] . Funguje to ako podprahove vnimanie . Ked niekto hovori ze pocuva neaku hudbu len koli hudbe a nesuhlasi s textami , moze to teda casom zmenit jeho nazor a ani si to neuvedomi . Preto by mal clovek vediet co pocuva .
ja som medzi nich ani nechcel zapadnut a videl som plno 13 rocnych punkerov,metlakov,emakov,diskacov kedze som jednym z nich. urcite si aj hip hoperi myslia to iste punkeroch co ja o hip hoperoch,ale taketo spravanie som vyrazne postrehol len pri hip hoperoch.
@16 Nie ty si podvedome to spravanie vsimas len u "hip-hopero" (Tieto "pozerske" deti by som tak prave nenazyval). A aj tak isi myslim, ze je lepsie fajcit a nadavat ako vyznavat stalu anarchiu (ked ani vv tom veku nevedia co to je), alebo sa rezat do zil, alebo sa v takom veku ozierat niekde na diskotekach, alebo sa hrat na neuveritelne temnu osobu, alebo si vygelovat hlavu ako ten najvacsi "samponik" atd...
+ som zabudol ked si v partii a ti ludia v nej su cestny (a je jedno ci piju, zle sa ucia, fajcia, nadavaju atd...) tak je to urcite lepsie ako byt sam. Pretoze vediet ze mas za sebou par ludi ci uz v zlom ci dobrom, je fajn pocit.
jednoznacne- cely zasrany hop-hip je to najhorsie co mohlo tento svet postihnut... keby sa to aspon za hudbu dalo povazovat... keby sa to dalo povazovat aspon za nejake umenie... vlastne pardon hovorim o sk hop-hipe
Da sa na to pozriet aj tak ze 99% idiotov,nasilnikov,a takychto ludi pocuva rap,hiphop ...taze je to dost spolocne s hudbou..ale zase to neplati stale.........METAL FTW!
moderný hip hop proste kazí ľudí ... stará škola bola buď o "politike" alebo proste pouličný život...ale ľudia ako Run DMC o tom niečo aj vedeli .. ale ciciny ako fifity cent a nebodaj ešte tí slovenskí úbožiaci ... to nemá budúcnosť a decká sa tým kazia ... väčšina mojich dobrých priateľov, čo sa dali na hip hop sa zmenili a k naozaj horšiemu ....
ale prosim Vás... možno nie keaždý považuje hip-hop za hudbu, možno nie každému sa páči texty v hip-hop... ale tak väčšinou ty chlapci dávaju o realite, a nečudujem sa im... cele je to tak.. ale to že chlapec z dobrej rodiny začne počuvať rap keď mal 12 a začal fajčiť zelene keď mal 14... hovori o tom aký sú, hovorí to o ich IQ, to že vedome/nevedome začinaju robiť to o čom rap vlastne bojuje, len aby sa aspoň trošku videli v tom svetle, i keď rap začal počúvať možno kvôli tomu že sa tam nadáva... (čo je pravdaže blbá príčina... ale je to tak ) Ja osobnem mam hip-hop rád, a myslím že doteraz chodím oblečený a aj sa správam ako človek... A v hip-hope som už niekoľko rokov....
hudba všeobecne mení ľudí, každá inak, niektorá viac, niektorá menej, niektorá obohacuje, iná obmedzuje. nejde o to, či hiphop mení ľudí, lebo ako každá hudba pochopiteľne áno, ale ide o to ako.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale skor by mi mohol niekto vysvetlit co je HipHoper pretoze ja tomu vobec nechapem...od toho,ze si chlapec zajebe siltovku zo zlatou nalepkou,siroke nohavice tak to nieje...iba si to mysli...
Chlapciska si myslia ze su cool akedze tebe sa to nepaci, alebo si medzi nich nezapadol tak si to zvalil na subkulturu - skvele riesenie
Mimochodom si asi nikdy nevidel 13 rocnych punkacov/metlakov/emakov/diskacov.... deje sa to urcite len pri hip-hope
(a odpoveď je že dosť zle)
Ak je človek inteligentný, tak môže počúvať aj hip-hop, stále inteligentným ostane a hudba na tom nič nemení.
Ak je človek dementný, tak je dementný.
Ak je človek v puberte, tak je v puberte.
Ale normalneho nezmeni , normalny sa neda na hiphop