Ahoj ... mate s nou niekto skusenosti? Normalne mam tak stredno hnede vlasy , myslite ze by mi to dobre chytilo? ... A ak ste ju skusali , nemate fotky , ako dopadol vysledok? Pretoze ked som si farbila farbou znacky palette chytilo mi to na nejaku oranzo
čo som počula od svojej kaderníčky tak Syoss je najhoršia farba, má len reklamu jak sviňa inak je to bordel. Párkrát som ju mala na hlave, zliezla mi dosť rýchlo. Neodporúčam.
nefarbi si vlasy co si uplne sprosta? naco si v mladosti ako krava farbis vlasy do cervena, potom az budes mat 30 budes farbu potrebovat, nie chciet, lebo si totalne doseres svoje vlasy...budes sediva,plesata krava...nechapen naco to baby robia...len aby si pripadali cool s cervenymi vlasmi??? ved je to totalna kravina,neuvedomujes si to???
@janehonda ... kebyze mi to napises o par rokov skor , moznoze si nezafarbim ... ale ked som si uz zacala farbit tak si musim ... teda len zeby som si ich nechala odrast .... uz teraz mam odrastenych par cm a je to tazka katastrofa ... takze tak ...
@etelnair hovor si co chces, z tohto tvojho komentaru posudzujem ze si jeden z tych uboziakov ktorymi opovrhujem....velmi pevne verim ze sa mylim, lebo to by znamenalo ze je na svete o jednecho chuja viac
@janehonda Taký yntelygent ako ty nepochopí že človek sa potrebuje hlavne VYJADRIT. Ja sa vyjadrujem oblečením, iný sa chcú vyjadriť inou farbou na hlave, čo je podla mňa super.
@kamush195 každá farba ničí vlasy, ale tak nejak extra mi nezničila, len som sa jej ťažko zbavovala lebo červený pigment je veľmi silný. keď sa niekto ide farbiť na červeno, radšej nech do toho ide na dlhšiu dobu podľa mňa.
ja som si ju dala raz, pekne to chytilo ale strasne mi to donicilo vlasy, hrozne sa mi lamali a stiepili sa mi konceky... uz nikdy v zivote by som si to na hlavu nedala, fakt -.- ta farba vydrzala asi tyzden, potom sa to vymylo a ostalo to oranzove, miestami to islo do zelena, a tak to ostalo...
teraz si farbim vlasy hennou na hnedo len aby nebolo vidno tie odrastence a snazim sa vratit na povodnu farbu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
som z toho smutna...
tolko vlasov mi popadalo a uplnu slamu som mala...presla som na hennu a obcas wellaton a mam konecne normalne vlasy
ja moc neverim takymto "vychytavkam" z reklam ,ale clovek nikdy nevie noo
@janehonda mam pocit ze ti niekto vysukal mozog z hlavy ...
teraz si farbim vlasy hennou na hnedo len aby nebolo vidno tie odrastence a snazim sa vratit na povodnu farbu...