fakt si nepamätám, kedy som ich počula prvýkrát, ale pamätám sa, že sa mi to nehorázne páčilo...bola som menšia...možno 10..neviem...ktorý album mám najradŠej?...hmmm...asi Hypnotize
pre mna su rozhodne najviac originalna kapela za poslednych 10 rokov,nikdy predtym a myslim ze uz ani potom sa nic podobne na scene neobjavi,mam to stastie ze som este stihol videt jeden ich koncert pred tym nez to zabalili a bol to najlepsi koncert aky som zazil.aspon ze serj tankian stale robi hudbu ten to vie na koncerte tiez paradne roztocit.co sa mna a systemu tyka tak uplne prvykrat som ich pocul asi v roku 2000 na albume south park:chef aid ale vtedy ma este moc neoslovili,mozno preto ze to bol featuring s puff dady a lil kim tak to znelo dost na prd,intenzivne som ich pocuval obdobi 2003-2006,vtedy som vlastne okrem nich nepocuval skoro nic ine,teraz ich uz pocuvam o dost menej ale ak sa daju zas dokopy tak za ich koncert by som v pohode obetoval aj 100 eur.co sa tyka oblubeneho albumu tak sa neviem rozhodnut medzi system of a down a toxicity
skvela kapelka pocul som ich v 13 rokoch Chop Suey ! Skvely gitarista Daron Malakian a talentovany spevak Serj Tankian. Najlepsie albumy toxicity a steal this album tie novsie ujdu celkom rad hram ich pesnicky
Prvy raz som myslim od nich pocul Toxicity a sa mi to zdalo ako picovina ale neskor ma to dako chytilo myslim ze cez B.Y.O.B sa mi cely SOAD zapacil. A najoblúbenejší album Mezmerize.
jedna z mojich najoblubenejsich hudobnych skupin. prvykrat som ich pocul ked som bol este maly a v telke davali chop suey... skoda ze uz nie su spolu aj ked serjov album je skvely a scars on broadway maju tiez dobry album ale uz to nieje ono... na systeme sa mi pacili daronove kreacie na podiu najoblubenejsi album nemam skor pesnicky oblubene napr. Cigaro sugar, suite pee, suggestion, bounce a chop suey
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
najradsej mam Toxicity album a Hypnotize..