Xeonox, tak sa proste stala porucha, treba zavolat operatorovi alebo ist na najblizsiu predajnu t-mobilu. Aj v t-mobile pracuju len ludia, a takysto system riadia len obycajne PC ktore sa sem tam dojebu. Proste chyba, neber to tragicky a normalne to nahlas.
Orange ma vytaca len k pristupu k svojim zakaznikom.
Co sa tyka tich volnych sms. Jasne teraz su pri pausaloch viac len sms do t-mobilu, ale pokial sa nemylim, orange nema pri svojich pausaloch noermalnych hlasovich ziadne volne SMSky na posielanie. Ak hej tiez nie do vsetkych sieti.
Ty co mali este stare akcie, ze mohlo mat smsky k pausalu viac do vsetkych sieti, to sice zmenili len do sieti t-mobile, ale ako ospravedlnenie dostali benefit BALICEK VIAC SMS ktory im da 100SMSiek mesacne do vsetkych sieti. Dostali ho na 6 mesiacov zdarma ako ospravedlnenie, tj si myslim ze to vybavili korektne
Nie nemusela sa stat porucha vobec. ale mohla. nemas nieco blokovane: ja som raz mal takto blokovane blokol som si prichadzajuce a odchadzajuce sms spravy a tak mi nic neslo a potom som na to prisiel. informuj operatora kde sa mohla stat chyba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Kurník, aj mňa to serie, najprv som mal voľné SMS-ky do všetkých sietí, potom len do Eurotelu a nakoniec nebudem mať žiadne...
Orange ma vytaca len k pristupu k svojim zakaznikom.
Co sa tyka tich volnych sms. Jasne teraz su pri pausaloch viac len sms do t-mobilu, ale pokial sa nemylim, orange nema pri svojich pausaloch noermalnych hlasovich ziadne volne SMSky na posielanie. Ak hej tiez nie do vsetkych sieti.
Ty co mali este stare akcie, ze mohlo mat smsky k pausalu viac do vsetkych sieti, to sice zmenili len do sieti t-mobile, ale ako ospravedlnenie dostali benefit BALICEK VIAC SMS ktory im da 100SMSiek mesacne do vsetkych sieti. Dostali ho na 6 mesiacov zdarma ako ospravedlnenie, tj si myslim ze to vybavili korektne
a ked nie, mam icq priamo do vrabelskeho t-mobilu, vyriesim seckooo
oceangirl : myslim, ze tie sms su len do t-mobile