Akurat som dočital tupe a hlupe komentare nevedomych ludi pod člankom v ktorom sa pisalo o jednom chalanovi ktory spachal samovrazdu pretoze bol transexual a jeho rodicia preto nemali pochopenie .Komentare tipu :" o buzeranata menej alebo ako na to m
Neviem, podla mna malo kto povie pravdu ako by sa zachoval, lebo sa nikto z nas do takej situacie nedostal.
Asi by som bol v soku a zalezalo by na tom, aky vztah mam s tym clovekom a ci ma seksualne (po fyzickej stranke) jeho telo pritahuje.
Neviem teda. Ale urcite by som sa nesiel vygrcat ked uz som sa raz dal s takym clovekom dokopy. Ale zase, toto by si zasluzil vediet clovek predtym, nez vstupi s danou osobou do nejakeho vztahu.
Zaujímavé, ja som čítala ten článok na anglickej stránke a komentáre boli plné podpory pre tú dievčinu a nenávisti voči jej rodičom, ktorí ju k samovražde dokopali. Ale tak nemala by som byť prekvapená z reakcie Slovákov (ak si to teda čítal na slovenskej stránke?).
A ak by mi kamarát povedal, že je transsexuál, zareagovala by som asi tak, ako by mi niekto oznámil, že je heterosexuál.
@momo48 možno nie, ale transformácia je veľmi zložitá, hlavne zo ženy na muža, takže väčšinou si genitálie nechávajú pôvodné, navyše neviem, ako by to bolo s funkčnosťou a tak
ale ako by to zmenilo môj vzťah k nemu (ak vôbec) neviem
Uuuuha tak to by ma jeblooooooooooo najprv by som sa striasol od strachu ze kolko som s takým mutantom trávil času... potom by som odisiel a nechcel ho vidieť
A je to pravda čo tam písali pod to.
On sa zabil tak že skočil pod KAMION!!!
Keby to bolo také chudatko a nie buzerantský kokot tak by zvoil smrt do ktorej by nikoho iného nezatiahol. A nie pod kamion, chudák sofer teraz bude mat depku do konca života že niekoho zabil..... na to nikdo nemyslí?
@cold Ale hovno na žiadnej anglickej stránke ho nikdo nepodporoval vsetci ho odsudzuju a ty sa s tým nemôžes zmieriť tak sa ojebávas že to ho len Slováci odsudzuju...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
takéto niečo
Asi by som bol v soku a zalezalo by na tom, aky vztah mam s tym clovekom a ci ma seksualne (po fyzickej stranke) jeho telo pritahuje.
Neviem teda. Ale urcite by som sa nesiel vygrcat ked uz som sa raz dal s takym clovekom dokopy. Ale zase, toto by si zasluzil vediet clovek predtym, nez vstupi s danou osobou do nejakeho vztahu.
Inak moja reakcia by bola ako vo filme Ace Ventura, keď Ace (Jim Carey) zistil, že ženská, s ktorou sa muchloval je vlastne chlap
A ak by mi kamarát povedal, že je transsexuál, zareagovala by som asi tak, ako by mi niekto oznámil, že je heterosexuál.
a neviem...
@cold ano bolo to na sk stranke
ale ako by to zmenilo môj vzťah k nemu (ak vôbec) neviem
A je to pravda čo tam písali pod to.
On sa zabil tak že skočil pod KAMION!!!
Keby to bolo také chudatko a nie buzerantský kokot tak by zvoil smrt do ktorej by nikoho iného nezatiahol. A nie pod kamion, chudák sofer teraz bude mat depku do konca života že niekoho zabil..... na to nikdo nemyslí?
» www.theguardian.com/world/2015/jan/...
» www.dailymail.co.uk/news/article-28...
» www.inquisitr.com/1715736/transge...
Tu máš zopár. Nie sú to LEN Slováci, sú to všetky sociálne nevyspelé a konverzatívne krajiny. Kým mi najbližšie napíšeš, vzdelaj sa, prosím.