@5 pawlo ty si závislý od birdzu prečo si sa hanbil priznať v tej kamere že si tam prišiel práve pre to?? háá? a ty že nemal si čo na práci či čo.. hanblifko
@4 pis blogy,zakladaj fora,pridavaj stavy,davaj si fotky ala miss a vsetko mozne komentuj a daj si strasne dlhu zaujmavu webku .. A to tu uz vela razy bolo heh a ja uz som mala hviezda dlho predlho a uz chcem byt stredná! .. Tentokrat trpezlivost prináša lepsi status .A ked chces uplne mega špica supa dobry status sprav fora ze ta znasilnili chces si zatrtkat kto sa ponukne a tak alebo viesco? .. radsej to nerob lebo tu prides o dbru povest.. ..radsej bud rozumna a pekne pomaly sa bude zvacsovat
No to ne ze kolko komentov asi ale ves oni kuknu forum strašne bude zaujimave a povedia si no toto kuknem kto mohol taketo nieco zalozit a kliknu ti na webku a to ti zvysuje TC
Tvoje cislo stupa len podla toho, kolko ludi si pozre tvoju webku. A ludia budu na teba klikat viac, ked budes zakladat prijebane fora alebo pisat take blogy, popripade ked si tu das fotky v spodnom pradle. Tak uz vies ako na to, ako sa stat rýchlo hviezdickou birdzu, aj ked sa pritom ukaze tvoje IQ, prajem pritom vela stastia
@14 krasne takze vsetci vieme ako usetrit adminov od prace a znizit ich pocet na minimum odstranit status lenze potom tu nebude ziadna motivacia pre ludi sa "zlepsovat" a budu nato dlabat az na par jedincov. Dobra strategia
@14 dakujem, konecne rozumna odpoved. konecne uz viem, ze to nie je vobec o tom zalozit co najviac for alebo blogov.. pretoze to mi nezaruci ze mi niekto klikne na webku. jednoducho len ide o to ako zaujat aby mi tam vobec niekto klikol fsak? no teda...
@22 jaaj no mas praudu ale po case som sa zacala pytat aj na to ze AKO sa vlastne zvacsuje... hihi. a TC to mi znie skor ako dajaka choroba a ne jak niečo čo potom začne na Č
@31 krasa lenze takto rozmyslaju ludia od 20 vyssie a ostatnych ludi musis nalakat na obal nie na obsah vsak tak sa to robi nie? Vsetci vieme svoje A kto mi bude tvrdit opak poslem ho spat na strednu nech si to zopakuje ja som tie hodiny sice prespal ale co viem o marketingu
sak tie smajliky tu su stale len nie su v ponuke tu aby sa na nich dalo jednocho len kliknut ako napr. na pokeci alebo na inych portaloch.. tu clovek musi pospekulovat haha..ale aspon ste si fsimli ake maju biele zuby tote rehliace sa?
anoooo...nech je tu nejaky vyber smilikov ale v kazdom prispevku nech je len obmedzeny pocet napr.traja smiliky ze viac nepojde dat aby to tu nebolo presmailikovane
@77 k jeho povahe? pocuj sliepocka nevyvinuta a ty ho poznas, ze si mozes dovolit povedat, ze sedi k jeho povahe? Ak nie, tak si zavri zobacik a chod si masirovat lentilky
Potom budeš kvietok a statusy asi rastú pomalšie ako predtým, lebo aj tajné číslo rastie pomalšie.
A naozaj nechápem, že to niektorých až tak veľmi trápi. Ako keby to nebolo jedno, aký máte status.
V reálnom živote vám to aj tak nejak nepomôže.
Samozrejme, že ak sa človeku zvýši status poteší ho to, ale z niektorých mám pocit, ako keby to bola pre nich najdôležitejšia vec v živote, aký majú status
čipsa: sa mi nechce vysvetľovať, ale dobre: stala sa taká vec, že keď som otvorila túto diskusiu, tak mi vyhodilo prázdne príspevky všetkých ľudí predo mnou, aj ten tvoj prvý nulový, čiže som si myslela, že nikto tu nič nenapísal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
ale nie, sak vazne, ta co..
a ježiiin je čo?
trpezlivosť ruže prináša...že?
Na BIRDZI si je každý každému rovný.
@9 cize mi chces nahovorit ze stupam podla toho ak mam napr. velky pocet komentov vo fore alebo tak? jaaaaj ta kazdy den zalozim forum ne?
No to ne ze kolko komentov asi ale ves oni kuknu forum strašne bude zaujimave a povedia si no toto kuknem kto mohol taketo nieco zalozit a kliknu ti na webku a to ti zvysuje TC
ja som to vysvetlila skor ble ble
a nepytala si sa cim sa zvascuje ale čo môžeš urobiť pre "rýchlejšie zvyšovanie TC"
A ano, musis ludi zaujat. A zial tu na birdzi tym, ze napises basnicku o tom, co momentelne citis, ich nemusis zaujat.
A zboznujem takych userov, co sa na nieco hraju, popripade pisu o sexe, len aby mali vacsi titul. Preco ta trapi nejaky titul? Bud hlavne sama sebou.
idem si vyskusat toho smajla
:x
Bárbi sa snazila
ak to nepojde tak ja len skusam
dajte sem nejaku ponuku smilov na vyber : disappointed:
Ale jednoducho nechapem, preco kazdemu tak strasne zalezi na titule, navyse ked su si tu vraj vsetci rovni
@41 a fakt neries, aj tak to nepochopis...
tu je aj smilik s emo ofinou? .. ten sa jak robi?
inak ked mame anjelika mame aj certa? ] asi nie co?
a nech su tu aj pohibujuci smilikovia co sukaju bliskaju sa im oci srdieckove a tak
najlepsie co urobim je ze pojdem spat.. .
on ma taky blby nick strasne divny si na to nespomenem ale sedí to uplne ze k jeho povahe
Či už je ráno!dpč..
No nevadí,ja idem radšej znova spať.. disappointed:áno,drbe mi. )
A naozaj nechápem, že to niektorých až tak veľmi trápi. Ako keby to nebolo jedno, aký máte status.
V reálnom živote vám to aj tak nejak nepomôže.
Samozrejme, že ak sa človeku zvýši status poteší ho to, ale z niektorých mám pocit, ako keby to bola pre nich najdôležitejšia vec v živote, aký majú status
čipsa: sa mi nechce vysvetľovať, ale dobre: stala sa taká vec, že keď som otvorila túto diskusiu, tak mi vyhodilo prázdne príspevky všetkých ľudí predo mnou, aj ten tvoj prvý nulový, čiže som si myslela, že nikto tu nič nenapísal