@neith74 ja mám s máriom aj nick mato29 a píšem buď tam alebo na zajko30 a kde som podpísany filip tak to som ja....mário sa nepodpisuje....takto ostatní vedia o koho ide a teraz už aj ty.......
a to ...kvak... je fakt jebnuté ako brno, by som ho vyčesal truľa až by sa mu zdalo o alibabe, trtko z piče materinej....filip
@neith74 keď to tak potrebuješ a budeš mať zo seba dobrý pocit, tak prosím... ja si nemyslím, že to je dôvod na to, aby si niekoho urážal... a ja by som zo seba urcite nebola nadšená ak by som niekoho, koho vôbec nepoznam urážala
@neith74 vieš lebo mne to vôbec nedoplo citujem sa "ja si nemyslím, že to je dôvod na to, aby si niekoho urážal... " ale keďže je to alergia, tak ti odpúšťam
@bumsakalaka Prepáč, z toho ako si to napísala som to nepochopil (Ale nie, len rýpem teraz, lebo som nepochopil , nevšimol).. Ale vidíš, dá sa písať aj normálne , ide ti to dobre ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@ninusss moje sú na tom čoraz horšie a horšie asi mám rušné noci
..kvak..
neboj sa prisiel som v mieri nie niesom fake a ani gej
..kvak..
..kvak..
@neith74
zaujmave postrehy len neviem preco vas to tak bere len tak dalej chlapci raz na to pridete
..kvak..
..kvak..
a to ...kvak... je fakt jebnuté ako brno, by som ho vyčesal truľa až by sa mu zdalo o alibabe, trtko z piče materinej....filip
..kvak..
A to druhé v @28 -
@19 Podobne.