Tablet je zariadenie. Na prvý pohľad je to v podstate veľký telefón, a nie je to blbosť, je to fajn vec. Apple vyrába iPad, Samsung vyrába Galaxy Tab, Asus vyrába Transformer, HP vyrába TouchPad atď. Všetko sú to tablety, len iných značiek a majú aj rôzne operačné systémy.
Nehnevaj sa že ťa chytám za slovčíka, ale ty si teraz zakladateľa diskusie fakt dezimformoval. Je to akoby si povedal že mobily vyrába Samsung a ajfóny vyrába Apple a oboje sú blbosti.
mám iPad 2 a na Vš to je mega praktická vec, taktisto pri cestovaní, pri učení sa, pri kancelárskych programoch, pozeranie filmov, mrte vela aplikacii...odporucam
ale ipad je fakt super, mam ho sam a hlavnu vyhodu vidim vo velkom displeji. Kupis aj ine tablety s 10 palcovym displejom ako ipad, ale aj tak je to jednoznacne moj favorit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ked uz chces vyhodit peniaze tak radsej za iPad, ten aspon nejako vyzera
Po kvalitativnej stranke su takisto lepsie jak Samsungacky Galaxy Tab
@1
wtf, ty v tomto asi nie si moc doma však?
Tablet je zariadenie. Na prvý pohľad je to v podstate veľký telefón, a nie je to blbosť, je to fajn vec. Apple vyrába iPad, Samsung vyrába Galaxy Tab, Asus vyrába Transformer, HP vyrába TouchPad atď. Všetko sú to tablety, len iných značiek a majú aj rôzne operačné systémy.
Nehnevaj sa že ťa chytám za slovčíka, ale ty si teraz zakladateľa diskusie fakt dezimformoval. Je to akoby si povedal že mobily vyrába Samsung a ajfóny vyrába Apple a oboje sú blbosti.
ja som podla informaciu s ruky predavaca, a ta je taka ze si to ludia kupuju pre zabavu a pre deti, minimum ludi s tym robi nieco naozaj uzitocne
ale ved v poriadku, veci od Applu su brak, tak sa necuduj ze to este aj predavaci v apple predajni hovoria
ale nehodnot podla toho vsetky tablety ked mas zmatok v tom ze co to tablet vlastne je.
a tu mas tablety pokope
» www.qcomp.sk/?id=119....
ale ipad je fakt super, mam ho sam a hlavnu vyhodu vidim vo velkom displeji. Kupis aj ine tablety s 10 palcovym displejom ako ipad, ale aj tak je to jednoznacne moj favorit.