takze zlaticka moje dostala som moznost v jednej ruzovej telekomunikacnej spolocnosti ze si ako darcek mozem vziat tablet .mal mi byt doruceny Acer Iconia TAB A1-810 (NT.L1CEE.001) a aj napriek tomu ze som sa asi 10krat informovala ci mi bude dorucena pra
@flussica tak zabudla som dopisat ze darcek pre vernych zakaznikov s tym ze doplatis "len" 150 eur inac by mi to bolo suma fuk keby to bolo uplne zadarmo...ide len o to ze proste cakam znacku co poznam a dostanem uplne nieco ine
@pstros213 tak ja Ti nevim ja uz ani sama neviem kde mi hlava stoji zo vsetkeho, tak potom to bol asi iny acer lebo vravel na predajni ze okolo 400 eur ale podstatne ze ACER , lebo o znacke hueawei nemam ani paru
@cryingwords Veď jasné, to by nebol biznis, keby si to aj tak nenechali zaplatiť . Ale tak, neviem.. zdá sa , že tu veľa ľudí skúseností nemá, zostáva už len pozerať recenzie na celom webe.
@flussica vsak hej , len ten program by sme mali tak ci tak , tak preco to nevyuzit ked sa da aspon z casti , lebo ani na nete som nenasla moc o tom tablete tak reku spytam sa
Dávam tomu rok-dva a Huawei bude u nás taká známa značka ako Samsung alebo Nokia...v poslednej dobe majú samé luxusné zariadenia ktoré za dobrú cenu ponúkajú dobrý výkon
I napriek tomu by som to nenechal len tak...chcel som niečo iné ako mi poslali a ešte som sa aj 10x informoval či to bude ono..ja by som to teda išiel riešiť
@kosmiklove ....ako ta akcia bola k pevnej linke s viazanostou na 3 roky a oficialne tam tablet nebol len fotak tlaciaren a este nieco, ten tablet bol tusim k internetovej ponuke a ja som sa len spytala ci by to neslo nejak skombinovat a dalo sa to , lebo tento acer ma jeden moj znamy a chvalil si ho tak preto som vedela ze je dobry a ma zaskocilo ze mi poslali nieco ine, a ak to nieje uplne zla znacka tak to ani vymienat nebudem lebo som cakala skoro mesiac kym mi vobec nieco dorucili....a tusim ten tablet je len od dnes oficialne v ponuke na trhu myslim, len ide o to ze vobec nemam skusenosti s tou znackou a nema ju nik ani v mojom okoli, vobec neviem ci aj napriklad telefony nezamrzaju alebo dalsie podobne pikosky,
@kosmiklove no a presne nieco take potrebujem, pocut ze preco nie a preco ano , takze zase neviem ze co , lebo uz som bola rozhodnuta ze si ho asi necham a dam mu sancu
@michaeldevega kricat nebudem to nemam vo zvyku ani ine fyzicke nasilie , len uz som sa taaak tesila kedze som cakala tak dlho a dopadlo to jak dopadlo , aspon sa pojdem spytat ze ako to teda ma byt, ale naprv chcem zistit ci sa mi viac neoplati nechat tento druhy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
vráť to rovno, hovno si zaslúžiš, nie darček.
ja som reagovala na "dostala ako darček". vidíš tam niečo o tom, že platila? ja nie, nezvyknem si čítať celú diskusiu, reagujem na prvý príspevok.
I napriek tomu by som to nenechal len tak...chcel som niečo iné ako mi poslali a ešte som sa aj 10x informoval či to bude ono..ja by som to teda išiel riešiť
A moja rada: pozri si ktorý je lepší (recenzie) a ten si nechaj.. ak je acer lepší tak to choď reklamovať že nechceš huawei
ale stazuj sa,ked chces.nedostala si,co si dostat mala,tak tam sprav krik.