@robertta dopadli rovnako - dojebala si ich jedine ze by si mala az taku velku smoju ze by si kupila vsetky tri vadne...to ale neni dovod preco by mali byt telefony v tomto ohlade lepsie...
@majcisto wtf? a aky je rozdiel medzi tabletom a telefonom s vacsim displayom?
@Greendiamond bud ipad alebo lumiu 1320 (1520 je az moc draha) ak nechces android...inak galaxy tab 2, lg g pad, sony xperia z tablet alebo asus nexus..a hlavne sa vyhni znackam ako goclever alebo prestigio...paperovo vyzeraju byt celkom fajn a lakaju dobrou cenou ale nekupoval by som to..
@14 toto sa ma trochu dotklo. s nexusom konkretne nemam skusenosti, ale myslim si, ze skorej tam budes mat spustenych milion veci (a ani o nich nemusis vediet). nexus 7 urcite nie je zla masina.
@robertta tak potom si mala len smolu...len stale nechapem preco radsej telefon ako tablet
@greendiamond nexus 7 je od asusu nie od google a co sa ti na nom seka? cisty android a vysoky vykon za lacny peniaz...nic lepsie v podstate neni...konkurencia vsade dava svoje nadstavby prostredia a tie sekaju este viac...takze neviem aku uzitocnejsiu radu by si chcela -_____-
@majcisto k tomu si ako dospel? samozrejme ze mozes...pravdaze ak mas 3g/lte verziu so slotom na sim kartu..s wifi tabletom si zavolas tak cez skype alebo viber
@majcisto zase nemas pravdu...vacsina tabletov ma obidve verzie...jak wifi tak wifi+3g/lte verziu :-S vyber je velky...ked chces tablet ktory vie telefonovat tak si kupis taky..
@majcisto preco nie? ja mam dve tel cisla...jednu simku mam v telefone a druhu v tablete...aj ked android nemam rad tak na hranie je to fajn...lepsie ako telefon..(teda lepsie ako telefon s androidom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
» img.cas.sk/img/8/fullwidth...
@robertta dopadli rovnako - dojebala si ich jedine ze by si mala az taku velku smoju ze by si kupila vsetky tri vadne...to ale neni dovod preco by mali byt telefony v tomto ohlade lepsie...
@majcisto wtf? a aky je rozdiel medzi tabletom a telefonom s vacsim displayom?
@Greendiamond bud ipad alebo lumiu 1320 (1520 je az moc draha) ak nechces android...inak galaxy tab 2, lg g pad, sony xperia z tablet alebo asus nexus..a hlavne sa vyhni znackam ako goclever alebo prestigio...paperovo vyzeraju byt celkom fajn a lakaju dobrou cenou ale nekupoval by som to..
@greendiamond nexus 7 je od asusu nie od google a co sa ti na nom seka? cisty android a vysoky vykon za lacny peniaz...nic lepsie v podstate neni...konkurencia vsade dava svoje nadstavby prostredia a tie sekaju este viac...takze neviem aku uzitocnejsiu radu by si chcela -_____-
MS Surface, ideálne PRO verziu, to máš vlastne notebook a tablet v jednom, fičia na tom plné win 8mičky, dokonalá záležitosť.
je to vecsi telefon za malo penazi vela muziky
zvladne to iste cp aj tablet+mozes s nim volat
je icvale viac typov
spoluziak na ten za 150€
ani jeden sek