Chcel by som si kúpiť tablet a neviem si vybrať, respektíve nemám veľmi prehľad tak sa chcem obrátiť aj na Vás (samozrejme som si už čo to našiel, ale ľudia vedia viac poradiť), či neviete odporučiť dáky Tablet medzi 7-10 Palcami so stylusom alebo klávesn
@klidopido Za 300 si už kúpiš ASUS T100 čo vie slúžiť ako plnohodnotný tablet aj notebook, v klávesnici dokonca máš 500gb HDD. Samotný displej/tablet je teda dosť ťažký, ale máš tam plnohodnotný Windows a všetko.
So stylusom neviem ako to je, ale chcel by som skúsiť aj ten.
Keď sa chceš hrať hry, tak je lepší android, keď chceš na ňom robiť aj nejakú prácu, alebo obraz premietať aj na monitor/televizor, tak asi Windows.
A skôr na dáke organizačné veci, neplánujem to využívať moc na hranie sa, aj keď určite na to príde, ale skôr o tú produktivitu. A ideálne by bolo niečo ľahšie.
Ja som s mojím Asusom spokojný veľmi. Tiež ho mám na produktivitu. Písanie poznámok v škole, následné učenie sa z nich, plus nejaké digitálne verzie kníh, a potom aj na konzum. Hlavne filmy, sem tam nejaká hra.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
So stylusom neviem ako to je, ale chcel by som skúsiť aj ten.
Keď sa chceš hrať hry, tak je lepší android, keď chceš na ňom robiť aj nejakú prácu, alebo obraz premietať aj na monitor/televizor, tak asi Windows.
A skôr na dáke organizačné veci, neplánujem to využívať moc na hranie sa, aj keď určite na to príde, ale skôr o tú produktivitu. A ideálne by bolo niečo ľahšie.