moj dedo uz 50 rokov zapíja tabletku rumom ... ale tazko mu nečo vysvetlit.. zatial zije ale ma dost problemy same krce a bla bla...ani chodit uz neve ale to z toho ze sedi 5 rokov v kresle a nechodi vonku..
tabletky + alkohol =
1. v lepšom prípade: grcanie celú noc a celý deň
2. v menej dobrom, ale stále v lepšom prípade: sanitka, nemocnica a výplach žalúdka
3. v horšom prípade: psychická porucha
4. v najhoršom prípade: smrť
no ta sme sa asi celkom nepochopili jaq vidim.som myslela jedna tabletka a glg vodky .z toho urcite nezomriem ani nepojdem na psychiatriu.dead.sa zobudte
Pohodaaaa.. Casto sa mi stavalo ze som zabudla na tabletky.. :. pokial si nebudes nahovarat ze zomres, tak sa ti nic nestane. teda ale s mierou, nepredavkuj sa..
podla toho aké tabletky
analgetiká, antipyretiká, antibiotiká ... viac na kašu a silné a trvalé poškodzovanie pečene
hypnotiká a antidepresíva ... okrem trvalého poškodenia orgánov hrozí aj smrť zastavením činnosti pľúc alebo srdca
noo zosilnenie ucinku urcite ale zas podla toho ake lieky ja to moc neskusam ale ked berem aj antibiotika tak idem pit no ne nejak planovane ze zoberem liek a hned na to pijem
podla toho ake tabletky.. niektori u nas frcia na kombinacii tvrdy alkohol s ibalginom co je pekna kravina a stavy z toho nie su ziadne len to zosilnuje ucinky alkoholu ..ja osobne som parkrat mal tramal s alkoholom ..je to tiez kktina ma to vela neziaducich ucinkov ale aspon su z toho stavy nie ako z ibalginu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zbytocne hltanie tabletiek. maximalne ta z toho moze jebnut
@keco ach kieeeezbyyy...
1. v lepšom prípade: grcanie celú noc a celý deň
2. v menej dobrom, ale stále v lepšom prípade: sanitka, nemocnica a výplach žalúdka
3. v horšom prípade: psychická porucha
4. v najhoršom prípade: smrť
Môžeš si vybrať
Ahaaa, tak pohodička, veď v malom množstve je všetko zdravé ...
analgetiká, antipyretiká, antibiotiká ... viac na kašu a silné a trvalé poškodzovanie pečene
hypnotiká a antidepresíva ... okrem trvalého poškodenia orgánov hrozí aj smrť zastavením činnosti pľúc alebo srdca
heh takych poznam aj ja par