no možno sa ti troška zväčšia prsia ale má to kopu iných nežiaducich účinkov- priberieš, atď atď... a to by si musela brať stále lebo sa ti to po čase stratí
Podla mna ziadne z tych tabletiek nezaberaju. Viem ze ti asi velmi nepomozem, ale bud spokojna s takymi, ake mas, ved niektorym chalanom (a nie je ich malo!) sa pacia male
vies myslim ze mensie su krajsie.. mozno sa ti teraz nepácia no v buducnosti sa aspon za nich nebudes este viac hanbit.. ked ti budu az po brucho.. a bude ta z nich neskutocne boliet chrbtica.. moja velkost je 70A ciže najmensia.. a som spokojna aj priatelovi sa pacia.. a ked si zo mna zacnu spoluziaci robit srandu tak im poviem ze som spokojna.. a hned daju pokoj.. uz som to od nich nepocula asi 2 roky..
@13 tiez si myslim ze mensie su krajsie, fuj minule som videla jedno pecko (to nie ja, to kamarati a tam bola jedna co mala nechutne velke a este jej bolo vidno aj jazvy z kade jej ich davali, skoro som sa povracala
Všetky talbety fungujú na rovnakom princípe. Uvoľňujú do tela uživateľky hormóny, ktoré podporujú nie rast, ale spevňovanie prsných tkanív. Po vysadení tabliet sa však ich účinok vytratí a prsia budú rovnaké ako predtým.
Podľa typu a značky tabliet môžu tieto spôsobovať rôzne vedľajšie účinky podobné vedľajším účinkom hormonálnej antikoncepcie: bolestivosť prsníkov, bolesti hlavy a brucha, zmeny nálad atď. Podstatnou informáciou o takýchto produktoch je tiež fakt, že jedno balenie (na 1 mesiac) vyjde užívateľku približne na 1000,-Sk, čo je viac než len drobný rozmar. Treba preto porozmýšľať, či sa to oplatí.
tabletky ti MOZNO zaberu,ale musela by si ich brat stale,inak sa straca ucinok skoro okamzite...
bud spokojna s tym co mas,teda neviem,ake mas,ale ja som teda za mensie prsia...ja mam 75 B a myslim,ze akurat,aspon ich po porode nebudem mat az na kolenach...
ako raz povedala moja kolegyna...ze cecky na bruchu a brucho na pici-idealna postavicka...
určite nehltaj tablety, sú to len ďalšie hormóny navyše, ktoré zaťažujú tvoj organizmus a po pravde na to aby si si dávala tabletky na zväčšenie pŕs si ešte primladá...skús vyčkať rôčik dva a ak sa to neupraví našetri si na plastiku
nemam s tym skusenosti ale pocula som ze ked doberes tabletky tak po case sa ti vratia do povodnej velkosti...ale je to blbost a je to aj zly zasah do organizmu... a vela bab ma male kozy a co... na tom neni nic hrozne... kup si nejaku push up a mas po probleme a okrem toho chalanom sa aj tak nepacia velke kozy
all ludia ak chcete dosiahnut svoje vysnivane telo rychlejsie neobidete sa bez doplnkov vyzivy,....najlepsie ceny doplnkov jedine na stranke.....supertelo.sk.......alebo chces mat postavu v lete v plavkach ako teraz?????? snad nie,.... akekolvek otazky na pokeci nick propagant
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Maxiboost,
Prsia Extra,
BIO CLA Booster,
Descolen
ai.
Všetky talbety fungujú na rovnakom princípe. Uvoľňujú do tela uživateľky hormóny, ktoré podporujú nie rast, ale spevňovanie prsných tkanív. Po vysadení tabliet sa však ich účinok vytratí a prsia budú rovnaké ako predtým.
Podľa typu a značky tabliet môžu tieto spôsobovať rôzne vedľajšie účinky podobné vedľajším účinkom hormonálnej antikoncepcie: bolestivosť prsníkov, bolesti hlavy a brucha, zmeny nálad atď. Podstatnou informáciou o takýchto produktoch je tiež fakt, že jedno balenie (na 1 mesiac) vyjde užívateľku približne na 1000,-Sk, čo je viac než len drobný rozmar. Treba preto porozmýšľať, či sa to oplatí.
bud spokojna s tym co mas,teda neviem,ake mas,ale ja som teda za mensie prsia...ja mam 75 B a myslim,ze akurat,aspon ich po porode nebudem mat az na kolenach...
ako raz povedala moja kolegyna...ze cecky na bruchu a brucho na pici-idealna postavicka...
aku mas vlastne velkost???
radsej ako tabletky.. plastiku