fu...nepoznam. Mala som posledne razy (a to uz bolo velmi davno) velmi zle skusenosti s tabormi. Napriklad raz sme sa v jednom otravili z jedla a potom som lezala tyzden v nemocnici na infuzii a bolo mi priserne zle. ehm dalsie zazitky radsej vynecham. Takze ked som potom mala par krat moznost ist do tabora uz ako veduca, tak som samozrejme nesla Stacilo mi to na cely zivot No ale tym akoze nikoho nechcem odradzat, mozno len ja som mala taku smolu...
Taki mozes aj ty spravit niekde v dakom skanzene a budete sa liepat po strmoch a skakt z jedneho na druhy ako opice daco take zorganizovat nie je tazke zasa. pokial su zaujemcovia
slniecko mozno .... ja som bola minuly rok bolo super len akurat taky som si vybrala ze tam boli male deti este ze sme boli 3kamosky a jednu super babu sme spoznali v nasom veku takze pohoda veduci boli bombovi iba asi o 2 abo 3 roky starsi yak mi takze pohodicka.....idem aj tento rok tez zo slnieckom ale do ineho tak dufam ze troxu starsi ludkovia budu....
pripajam sa aj ja....cevarm je super ale nevyber si jazykovi ja som v jazykovke bola minuli rok ale tho bola hruza des---fanlandia je super v cevarme ak ti mosenm poradit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov