bol som na takom sopláckom, vtedy sa nam o nocnych hrach ani nesnivalo a pred rokom a pol som bol na skautskom a to bola pecka ale nocnu hru sme mali len jednu a pravdupovediac som si ju ani nejak extra neuzival sice teraz ked si na to podrobnejsie spominam, tak nahodou to bolo mile velmi totiz nas bolo dost malo a ja som bol v ramci starsich a isli so mnou 2 male skautčatá a boli podarene, lebo sa bali pecka!: D
fajne bolo, sice nocnu hru som si tiez nejak extra neuzila lebo sme dve hodiny hodiny po lese a bolo blato a aj dost zima ale inak cely tabor bol dobry
Ja chodím do táborov od 5-tich rokov do teraz my už sa tam väčšina poznáme a je to šupa nočné hry...hmm...nemám cih veľmi v obľube pretože, ja sa vždy bojím ale inak sú super
raz som bola v tábore v Tatrách .. večerali sme krupicovú kašu vonku keď pršalo .. teda bola z nej skôr polievka išli sme na túru a vedúci si zlomil ruku ..ale pár dievčat čo som s nimi bola na izbe.. sa tam zaľúbili do jedného chlapca a dosť ma pobavil list od tajných ctiteliek čo mu napísali
Chodila som do táborov ako dieťa, teraz ako vedúca.. Vždy som milovala nočné hry.. Môj najväčší zážitok je ako do mňa "vpáralo" dieťa, lebo si ma v bielej plachte v strede cesty od strachu ani nevšimlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov