asi pred dvoma rokmi som chodila s jednym super chalanom,bolo nam spolu dobre!Kedze to bolo cez prazdniny boli sme spolu takmer kazdy den...sice som ho mala velmi rada ale nevedela som co chcem.Tak som sa na neho jednoducho po mesiaci vykaslala a vysvetli
po tomto vsetkom chces, aby ste boli spolu??? ako sorry, ale ak s nim sa das dokopy znova...tak stratis hrdost...ale je to na tebe, ja by som uz urcite do toho nesla...
vztahy su všelijake ale povedz mi nejaku vlastnosť prečo ho lubiš ?? z toho čo si pisala bolo očividné že ten chalanisko sa s babami len zahráva a premysli si čo zname slovo lubiť !!!
Preco ju obhajujete? Sak ona je ta co to ako prwa posrala.. Ako nic w zlom, ale sa necuduj ako sa k tebe sprawa, potom co si mu sprawila.. A pisala si mu ze mu neweris a ze sa bojis ze ta sklame, to skor on by sa mal bat ze ho sklames...IMHO
1ka ty si myslis ze si najvacsia abo co???by si sa kukla aku ma motorku si myslis ze seci su chudaci a ty mas na secko???zamysli sa nad sebou az potom howor o druhych!!!!!
keby som bol vas znami tak - zastrelil by som vas... vy este chcete nieco spolu mat ? "pekne som ta oiebal" ok srdcu nerozkazes ale tak hadam mas rozum a ma ho aj on.... ja byt tebou neham tak, hoci je pravda ze si si to dosrala sama moja, co uz stava sa , a neboj vies kolko je na svete chlapov ? vies kolko bude tych ktorych budes mat rada... aj jajaj jajajjjjaaaaaaaj...
suhlasim so seinou...ako to mas nejaku hrdost?ved ked ti chalan napise ako som ta ojebal ty si mi verila...taq ho nechcem vidiet do konca zivota..myslis,ze taqyto chalan ta lubi?co ti toto napise?ako moja si fakt naivka sa spamataj ked nechces padnut na p...
Domculik: preco to zwalujes na toho chalana? Sak ona bola prwa ktora sa nanho wyebala.. Tak mohla cakat ze jej neznese modre z neba ale ju oebe.. Ake pozicaj take wrat.
ahoj nika...mas do dost zlozite, to musim priznat! vzdy je to ale chyba dvoch, nech si kazdy hovori co chce...ale ja si myslim, ze ked to trva medzi vami tak dlho tak urcite nieco k tebe citi...ale len ty mozes zistit co...
Tommyhot ma pravdu,lebo bohvieako si ho nechala,mozno ho to zranilo a uz ti nedokaze odpustit a to,je ti napisal,ze ta ale ojeal,tak to je zrejme odranny mechanizmus,ale ako tak citam,tak sa mi zda,ze si lasku neviete prejavit,takze by ste to mali nechat tak,okrem toho ste uz dostali dost signalov,ze to nevyjde...daj tomu cas a nakoniec zistis,ze nie je az taky super ako si si myslela a poucis sa aj z vlastnej chyby,ze najskor si treba premysliet a az potom treba robit rozhodnutia,lebo co raz povies sa uz neda vziat spat,tak nabuduce radsej 5x porozmyslaj,co k nemu citis a az potom konaj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
-musis cakat
-vykaslat sa nanho
-naliehat
ale neviem ci ti nieco z toho pomoze je to straasne zlozity drzim palceky
Jaku ma motorku? Pioniera? D Mamka mu vzala mt? To ma 14 rokov? D Mat taku mater, priklincujem ju o stenu..
Evidentne ste este nevyvinute decka, takze neh bude zaver akykolvek, aj tak to dopadne nap1cu
2. Nejsom najvacsi nic, len realista
3. Ja som hovoril nieco o peniazoch?
Ach jaj
ONA SA NANHO WYEBALA AKO PRWA
to sa fakt budete jedna druhej zastawat aj ked wjete ze wy ste tje co newedia co cu a wacsinou secko doebu? cest wynimkam
Tommyhot ma pravdu,lebo bohvieako si ho nechala,mozno ho to zranilo a uz ti nedokaze odpustit a to,je ti napisal,ze ta ale ojeal,tak to je zrejme odranny mechanizmus,ale ako tak citam,tak sa mi zda,ze si lasku neviete prejavit,takze by ste to mali nechat tak,okrem toho ste uz dostali dost signalov,ze to nevyjde...daj tomu cas a nakoniec zistis,ze nie je az taky super ako si si myslela a poucis sa aj z vlastnej chyby,ze najskor si treba premysliet a az potom treba robit rozhodnutia,lebo co raz povies sa uz neda vziat spat,tak nabuduce radsej 5x porozmyslaj,co k nemu citis a az potom konaj!