tak dajte tie svoje naj podfuky pri pisomkach .....poradte neskusenym .....ja povazujem za moj naj tahak ked som si do mp3 nahrala vsetky uciva a uz som si len prehravala pocas pisomky a pisala..... baby maju v tomto vyhodu lebo sluchatko zakriju vlasmy..
Co som pocul, tak na skuskach v aule sa niekedy vyuziva mobil konferencny hovor a sluchatko v usiach. Popriapde "specializacia" cize kazdy sa nauci cast uciva tu rychlo vypracuje a potom poradi atd
A samozrejme klasika papieriky, napisanie na cast tela/lavice. Popriapde vyplnu odpovede na iny papier a poslat ho dalej (ale to je dobre len pri odvediach typu A, B, C, D)
neodporucam: jedna baba co obvykle nosila iba nohavice, zrazu dosla do skoly v sukni po zem a mali pisomku z matiky.ucitel si ju akoze nevsimal a na konci hodiny jej povedal, aby vysla na stol a postupne jej vyhrnul tu suknu a vyysledok??vsade na nohach mala napisane tahaky,
moc tejto historke neverim, ale vraj to je pravda..hm
a co mi ece tato poradil: napisat si tahacik na papierik a potom ho jemne prispendlit odspodu lavice a vzdy ked sa nepozera profak,tak si to jednoducho kusok otocis a pozres sa.
ja vacsinou take pisomne tahaky nepouzivam, spolieham sa nato, co si napisem pred pisomkou na lavicu :d:d
Fragile - moje nazory nepochadzaju od mamicky to ti zarucujem. a ak pouzijem tahak odpisem s neho vsetko a nebudem to vediet skoro nikdy. a ked sa daco naucim tak to budem vediet aj o par tyzdnov jednoducho stale preto tahaky nepouzivam
ja pisem na lavicu, mame ich tmave a ucitelia su taki slepi, ze si nic nevsimnu...raz sa mi dokonca stalo, ze som ich mala oramovane ciernou centrofixou, ucitelka sa nadomna nahla a nevidela
podla man su najlepsie pod suknou ak je kratka an to mi nikdy nedosli..alebo mavam este na arafatke to ej najlepsie..aa este som pocula o takom ze mate podlozku pod pivo atak to nejako pribijete zospodu lavice na jednom kraji a tak vysuuvate vlasten otocenim
Ja klasika tlačené veľkosť písma 3,5..Najčastejšie pod peračník..abo pod písomku..ale poslednú dobu do rúkava..predsa té xxl mikiny su predsa len na nečo dobré.. Mňa zatial nikdy nenachytal nikto.. Som prefíkaný.. Šlahnem si ofinu dopredu, pred oči, aby nevidela profka, kam hladím..
Ja som si v pohode vystačila s papierikom v ruke prípadne v peračníku Občas ceruzkou na lavici (pomedzi ostatné ceruzkové ťaháky a čmáranice čo som tam mala )
Kasko: Musím ti protirečiť - Práve pri písaní tých ťahákov som sa väčšinu tých vecí naučila Najmä to fungovalo pri slovíčkach z nemčiny
Najlepší bol môj spolusediaci ...vytlačil si ťahák na A5 a prilepil si ju izolepou a nohavice....ale z vonkajšej strany takže sedel a pozeral sa do zeme a pekne čítal...nikto to neodhalil akurát ked sa odovzdávala písomka tak šiel odovzdať ku stolíku aj s nalepeným ťahákom na nohe
Na základnej som ich občas používal, najmä keď som mal dlhé tričko tak klasika: spinka prichitená pod rukávom, na spinke gumička, na konci gumičky zase spinka a na nej pripevnený ťahák. A už stačilo iba poťahovať (hádam chápeme :p)
Ale teraz ich nepoužívam vôbec, radšej budem mať 4ku na vysvedčení akoby som mal mať nejakú dvojku a trt vedel. zrovna dnes môj spolužiak mal jednotku z dejepisu. Keď som na to vyvaľoval oči že za čo to dostal bol celý urazený. Celý školský rok používal ťaháky a keď ho raz nemal, jediné čo napísal v písomke o Napoleónovi bolo že vyhral proti Rusom... Ako radšej nech mám na vysvedčení trojku a základný prehľad ako byť tupý jak... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A samozrejme klasika papieriky, napisanie na cast tela/lavice. Popriapde vyplnu odpovede na iny papier a poslat ho dalej (ale to je dobre len pri odvediach typu A, B, C, D)
moc tejto historke neverim, ale vraj to je pravda..hm
a co mi ece tato poradil: napisat si tahacik na papierik a potom ho jemne prispendlit odspodu lavice a vzdy ked sa nepozera profak,tak si to jednoducho kusok otocis a pozres sa.
ja vacsinou take pisomne tahaky nepouzivam, spolieham sa nato, co si napisem pred pisomkou na lavicu :d:d
Ja mam tahak hodeny v peracniku a zatial som bol odhaleny len raz.
ale zatial strednu zvladam celkom pekne nato ze sa vobec neucim
Kasko: Musím ti protirečiť - Práve pri písaní tých ťahákov som sa väčšinu tých vecí naučila Najmä to fungovalo pri slovíčkach z nemčiny
» zadanie.sk/index.php?go=ty...
Ale teraz ich nepoužívam vôbec, radšej budem mať 4ku na vysvedčení akoby som mal mať nejakú dvojku a trt vedel. zrovna dnes môj spolužiak mal jednotku z dejepisu. Keď som na to vyvaľoval oči že za čo to dostal bol celý urazený. Celý školský rok používal ťaháky a keď ho raz nemal, jediné čo napísal v písomke o Napoleónovi bolo že vyhral proti Rusom... Ako radšej nech mám na vysvedčení trojku a základný prehľad ako byť tupý jak... :p