klasicky peracnik, vrecko na mikine, napisat na dlan, da sa aj pod zadok na stolicku ale to je strasne napadne...ja osobne tahaky uznavam, je mi totiz jasne ze napriklad chemia mi bude na picu takze naco sa ju ucit?
8./9. mno vieš, Keď ja mám dlhé vlásKy, Ktoré všetKo zaKryjú ale taK nie je to až taK vidno.. niKdy mi na to neprišli a pre chalanov teda sluchátKo do ruKáva a do ruKy a ,,podoprieť si hlavu rukou" a hneď počuje
Na priesvitku napisat 3,5 pismom, nalepit na pero a ides Toto je zarucene miesto, kamarat tak zmaturoval a mne to helflo pri mature z inf a inak som tak dal gympel cely
A ked vam dovolia mat malinovku alebo nieco take na lavici, tak si naskenuj etiketu, a miesto zlozenia napis tahak a vytlac. Takto sa to da robit s cokoladou a este zopar zradlami
Hlava alebo guma na gumovanie. Taka vacsia kde budes mat na jednej strane aspon cast dacoho a budes to obracat ked budes potrebovaat. Ale ak anpsies tahak tak ho uz nepouzijes. lebo to uz budes vediet si myslim.
nafotit si do mobilu, ale len na niektore predmety - hlavne tie, na ktorych sa pocita, lebo to bude vyzerat, ze pouzivas kalkulacku
moja spolusediaca zas prechadza s cistymi jednickami, sice sa uci, ale velmi jej pri tom asistuju tahaky, proste si vsetko potrebne napise malym pismom na papier rozmeru A6 a cez pisomku ho nenapadne vsunie pod pisomkovy papier.. zatial jej na to este nikto neprisiel
u nas sa daju kupit take ze tahakove peraaa...je to super...vytlacim si to 3 pismom a dam do toho pera, nikto si nic nevsimne,ucitelka moze stat pri tebe a nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
To neobjavi nikdo, ak pravdaze nesedis vpredu. Ale ani tam.
A napisat ceruzou na lavicu... pocas pisomky precitas, opises, a zmazes jednym pohybom ruky
ale inak na lavicu.
na papierik do dlane
na lavicu
na stoličku spolužiaka pred tebou
pod minisukňu (ale to ty asi nevyužiješ )
na stenu (ak sedíš pri stene)
medzi okná (ak sedíš pri okne a máte staré dvojokno)
do priesvitného pera
...
momentálne mi nič iné nenapadá
nevyhoda ako... a pri radeni dlhe vlase vzdy pomozu... dalsia nevyhoda...
(sice mam dlhsie, ale nestaci)
takze pri nej tazko
14. ja by som to neriskoval ale ked ti to vychadza tak gratulujem
ja davam za opasok
a do mobilu do spravy si napisat zakladne veci a potom uz len pozret.. alebo odfotit zosit niekoho kto pekne pise a potom to priblizit a opisat
alebo, co sme skusali na vyske je neviditelny atrament, popisat cely papier a pouzit pero, ktore ma na druhej strane UVletku
Dneska som šla na skúšku z fyziky, a kukám, v kraťaskoch ťahák z matiky a to som si myslela, že som všetky zahodila
A ked vam dovolia mat malinovku alebo nieco take na lavici, tak si naskenuj etiketu, a miesto zlozenia napis tahak a vytlac. Takto sa to da robit s cokoladou a este zopar zradlami
resp. druhá alternatíva- sadnúť si vedľa triedneho génia, ktorý je ochotný a schopný ti nenápadne radiť
moja spolusediaca zas prechadza s cistymi jednickami, sice sa uci, ale velmi jej pri tom asistuju tahaky, proste si vsetko potrebne napise malym pismom na papier rozmeru A6 a cez pisomku ho nenapadne vsunie pod pisomkovy papier.. zatial jej na to este nikto neprisiel
alebo mozes skusit napisat tahak normylnym pismom na cistu A4 a zalozit to medzi svoje papiere, na ktore mas pisat