nájdi spolužiačku/spolužiaka, čo má dlllhé, husté vlasy, sadni si za ňu/neho, poriadne mu ten ťahák na papieri zamotaj do hára a jak ťa načapú, povedz, že mu/jej len vyberáš vši alebo chrobáka
alebo si strč do spodného prádla ...
ja fakt neviem, ja som si cca 5 krát v živote robila ťahák, ale nič moc, neviem to proste používať, takže nikdy som neopisovala , bo sa mi nepodarilo
Máš 12 a anglina na základke ti príde ťažká ? Pod k nám na bilingválny gympeľ a tam ti dajú taký test, že ani ťahák ti nepomôže ... Ťahák ťa nič nenaučí, dobre aj ja mám skoro vždy ťahák, ale ten ťahák ti nič nedá, len zistíš, že to ťahákové učivo budeš aj tak raz potrebovať .. A neporadiť si s miestom na ťaháky ? Ved my nepoznáme tvoje učiteľky čo na nich platí, ale tak ked si s týmto neporadíš ...
ja sa mám na zajtra naučiť asi pätnásť strán na slovenčinu ... radím ti anglinu sa učiť, pretože potom ti to všetko bude chýbať, hlavne slovná zásoba, ale aj všetko ostatné
btw. diskusiu si zakladala 14:22, to si mala spústu času sa učiť
@dievcatko13 totálne spolahlive je u mna odfotenie si celeho uciva do mobilu, ked ti aj mobil najde, tak to nie je take zle ako tahak, proste ja s tym mam najlepsiu skusenost a sadni si dozadu a tak aby na teba nevidela, napis si tahaky na lavicu, a tesne pred pisomkou si nieco mozes dat aj na ruku a keby si niečo nemala, tak anglicko-slovenský slovník v mobile to vždy istí (da sa stiahnuť na nete) a keby ani to nepomohlo tak internet v mobile forever
ja to zvyknem narvať do pera (priesvitného) ceruzkou na lavicu a začmáraj to Mp3 do rukáva, raz som si prišil gumičku na rukáv (z vnútornej strany) a mal som ju natiahnutú keď sa blížila tak som pustil Ale moc ich nepotrebujem
@erika178 Za to že ty chodíš na bilingválny gympeĽ, ako si ty povedaĽa ešte nemusí každý dokonale rozumieť angličtine. dievča očividne nemá talent na jazyky. no stáva sa...
btw - proste sa to učivo nauč! budeš to v živote potrebovať - jazyk ako taký.
@elinkaa Ja som nenarážala na jej znalosť angličtiny, je mi jasné, že keby ju vie, tak nepotrebuje ťahák, ale na to, že si v 6., možno 7. triede na základnej potrebuje robiť ťaháky a nevie si sama nájsť spôsob a potrebuje s tým radu na nete. Keby miesto času čo bola na nete v tejto diskusii sa radšej učila, nemusí robiť ťaháky. Ale tak predsa, kto chce hľadá spôsoby a kto nechce hľadá dôvody A tiež som jej napísala presne ako ty, že nech sa to naučí.
Schovat tahak je najlachsia vec co sa da spravyt!!! ked sedis pred ucitelom pockat si kym sa bude prechadzat po triede. ked sedis pri okne da sa pouzit radiator parapeta okno vsetko co tam je!.. pri stene je najlepsie sedis vlastne uhlom k ucitelovy takze si mozes dat tahak do lavice na ruku, na mboil atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ak sa ja dokážem naučiť 250 strán fyziky za jeden deň, tak ty sa naučíš dve strany z angličtiny.
alebo si strč do spodného prádla ...
ja fakt neviem, ja som si cca 5 krát v živote robila ťahák, ale nič moc, neviem to proste používať, takže nikdy som neopisovala , bo sa mi nepodarilo
alebo na ruku si niekedy niečo načmáram.
a pri niektorých učiteľoch v pohode aj pod papier som si dala ťahák.
teraz ešte tých učiteľov tak nepoznám tak ešte opatrnee
btw. diskusiu si zakladala 14:22, to si mala spústu času sa učiť
btw - proste sa to učivo nauč! budeš to v živote potrebovať - jazyk ako taký.
Chápem nejaký ťahák z biologie, alebo zo zemepisu...
Ale jazyk je potrebny!