Ahojte, dnes som bol na ťahanie zubu. Ťahali mi 6ku dole a keď som došiel domov, všimol som si, že 5ka je trošku na krivo...ako keby trochu otočená do vnútra úst a tak sa chcem spýtať, či je to normálne a či sa to napraví alebo nie. ďakujem
Mala by sa narovnať po čase.. skús si na ňu jazykom tlačiť do strany do ktorej by si ju chcel posunúť.. Ono sa ti teraz viac menej všetky zuby o trochu poposúvajú..
Ja som mal hore krivšie zuby kvôli tomu že sa mi tlačia zuby múdrosti a sa mi krivili kvôli tomu zuby tak mi vytiahol jeden zub a sa mi tie vpredu trochu narovnali (tlačil som si na tie zuby často palcom cez peru)...
Aj dole sa mi dosť skrivili zuby kvôli tým pridžubanym zubom mudrosti tak možno aj dole mi bude musieť jeden zub vytiahnuť..
@kittan jj, aj mne vravela že by sa mi mali vyrovnať lebo mám tiež zuby múdrosti tak že by si mi mali vraj narovnať...ale ďakujem, som trošku kľudnejší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ja som mal hore krivšie zuby kvôli tomu že sa mi tlačia zuby múdrosti a sa mi krivili kvôli tomu zuby tak mi vytiahol jeden zub a sa mi tie vpredu trochu narovnali (tlačil som si na tie zuby často palcom cez peru)...
Aj dole sa mi dosť skrivili zuby kvôli tým pridžubanym zubom mudrosti tak možno aj dole mi bude musieť jeden zub vytiahnuť..