Tajili ste už niečo dlhodobo? Ak áno, čo to bolo? Prečo ste to tajili a a pred kým ste to tajili? Aké následky malo keď sa to daná osoba dozvedela -či od vás alebo niekoho iného? Dúfam že to nie sú príliš osobné otázky :3
každý má tajomstvá o ktorých nechce aby vedela ani tá najbližšia osoba, podľa mňa je to normálne.
napríklad ja nechcem vedieť o niekom úplne všetko, nechcem z neho dostať úplne všetko, nech si niečo nechá pre seba... mám tiež dlhodobo tajomstvo o ktorom nevie ani moja najbližšia osoba, a? nechcem aby o mne niekto vedel úplne všetko, dosť sa toho desím...
a aké následky to bude mať? nijaké, lebo sa to nikdy nedozvie
.. a samozrejme tajím pár vecí ktoré mi povedali kamarátky lebo sa potrebovali niekomu priznať a vyrozprávať, s tým že keby sa to dozvie niekto kto nemá, tak by bolo zle.. tak takých tajomstiev je mrte..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
napríklad ja nechcem vedieť o niekom úplne všetko, nechcem z neho dostať úplne všetko, nech si niečo nechá pre seba... mám tiež dlhodobo tajomstvo o ktorom nevie ani moja najbližšia osoba, a? nechcem aby o mne niekto vedel úplne všetko, dosť sa toho desím...
a aké následky to bude mať? nijaké, lebo sa to nikdy nedozvie
.. a samozrejme tajím pár vecí ktoré mi povedali kamarátky lebo sa potrebovali niekomu priznať a vyrozprávať, s tým že keby sa to dozvie niekto kto nemá, tak by bolo zle.. tak takých tajomstiev je mrte..